Næmen har du fått deg øredobber du da? :-)
Dette synes jeg er søtt da. Slike uskyldige øyne som dette smelter mitt hjerte i hvert fall. Får mange barneminner da man kommer over slike søte små som dette. Men at de skal sette på så billige øredobber er for meg helt uforklarlig. Smil.. Nei denne skulle nok ha hatt diamanter i ørene..
Utstyr
  • Nikon D-70
  • Nikon AF 18.70 ED
  • Blenderf/4
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger462
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_217581} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ole-Kristian T.

Nydelig uttrykk på den kua. Bra kommentar du hadde til bildet også. Kontrasten mellom ''natur'' og ''kultur'' her er slående, slik kan bildet gi mange tanker og assosiasjoner. Om de ikke har råd til diamanter, fins det vel noe mer diskret enn de øreplakatene der??
Anne R.

Søteste kua jeg har sett!!

Mvh Anne
Arve Herman T.

Smil tusen takk skal dere ha. Ja selv om den ikke har blitt ku ennå så er den i hvert fall en søt kalv heheheh.. Ja den er rett og slett søt der den ligger å lurer på hva i h..... er det jeg skal og hva skal jeg gjøre så nær den. SMil..

Fikk tatt noen bilder av den før den reiste seg og ville ha litt mer fred i fra denne fotografen som begynte å komme vel nært. Smil.. Så jeg lot den finne de andre og de snakket nok sammen om at jeg var en rar person som lå nesten på alle fire for å ta dette bildet. Smil.

Men som sagt så takker jeg for kommetarene deres. Det er så sent nå så jeg tror jeg trekker dyna over hodet og sovner stille inn..

Ha en riktig fin natt med eller uten kamera.

Vennlig foto hilsen
Arve Herman Tangen

www.ahtfoto.com
Anne R.

Ja ja, byfolk vet du. Uansett søt er den. ;-)
Men jeg hadde nok løpt hvis jeg hadde møtt den på en mark, med eller uten diamanter.
Natti Anne
Avsluttet .

Dette var et artig bilde,godt observert,men jeg vet ikke om jeg syns de øredobbene var så flotte:-)
Hilsen Tone!
Arve Herman T.

Hhehehhehhe,,, takk skal dere ha jenter hehhehe... Den der er ikke mye farlig Anne. Den er liten og søt ikke farlig heheh... Og jeg er helt enig Tone de er ikke flotte men hva gjør vel ikke vi mennesker for å bevise at dette er vår eiendom? Vi er det værste som har skjedd jorda siden vi ble til. Det mest intelligente vesnet her og har ødelagt nesten så og si alt på denne kloden..

Men noe positivt er det jo da. Vi har funnet opp kameraet. Det er jo litt positivt da, eller? Smil..

Takk for hyggelige kommentarer i hvert fall.

Ha en strålende dag alle sammen. Her ligger den første snøen, men den er dryppende våt så den blir nok borte i løpet av dagen.

Vennlig fotohilsen
Arve Herman Tangen

www.ahtfoto.com
Stig Børre E.

Søt ja. Ku-l tekst og tittel.

StigB
Egil S.

Morsom eller?

Bildet er også pent!
Svenn H.

Søt? Nja, det ser mer ut som om den står på spranget og vil skalle ned både deg og kameraet :-D Minner meg om en serie med ku-portrett jeg så for ei tid tilbake. Må være det eneste dyret som egner seg for portrett med vidvinkel. Her var du heldig med uttrykket og posituren, men ikke med lyssettingen. Det skarpe sollyset gir uhåndterlige mørke skygger, spesielt til venstre i bildet. Ørlite utbrent i de lyseste partiene også.

Hilsen, Svenn
Arve Herman T.

Smil ja det er helt klart det Svenn. Dette bildet ble på ingen måte planlagt. Det er ikke lett det med dyr men som du sikkert ser så er det midt på dagen og jeg var på fisketur. Så jeg stoppet bare da jeg så de søte små kalvene som var på jordet der jeg skulle fiske.

Denne krabaten lå stille en stund i hvert fall heheheh. Men den ble lei denne fotografen så den ble litt urolig etterhvert. Ja positur og det andre er okay men som du sier slik teknisk så er det en hard skygge der og den fikk jeg ikke gjort noe med der og da. SÅ har du noen triks så kom med dem...

Takk til alle dere andre som også har skrevet kommentarer til dette bilde.'
Vil så ønske dere alle en riktig fin helg.

Vennlig hilsen
Arve Herman Tangen

www.ahtfoto.com
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu