Kysten av nord-Skottland
Østkysten
Bildet inngår i albumet England, Skottland og Orknøyene 2006 -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTatt en runde i neatimage i tillegg til det vanlige-
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger481
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_217604} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg liker dette lyset du kommer så godt over ens med :) Meget flott. Det store utsnittet gjør seg også meget bra. Her er det en noe mystisk stemning siden huset ikke er opplyst. Jeg liker veldig godt den beskjedne lysstripa som kommer ned fra venstre, i retning mot huset. Fuglen gjør også sitt.

vh ingebjørg
Robin J.

Synes du her formidler Skottland slik jeg ser det for meg når jeg leser bøker fra dette landet(Har aldri vært der). Spesielt lys som streifer pent på de rette plasser i forhold til utsnittet som er valgt. Ville muligens kuttet vekk de lyse partiene i øvre bildekant. De trekker litt for mye oppmerksomhet etter mitt skjønn. Flott stemningsbilde:) Mvh RJ
Kjell Sigurd S.

Yes, dette liker jeg. Støtter RJ`s kommentar om de lyse partiene, om de skal kuttes eller kun dempes er jeg ikke sikker på. Liker jo den høye himmelen også. Stemningen i bildet er helt strålende. Her oser det vær og fuktighet. Lyset som faller på deler av landskapet er bra. Umiddelbart synes jeg det ble litt mørkt men nei, det er bra som det er. Fint laget dette.

Kjell S
Steinulf L.


Vakkert som et maleri. Lyset i toppen er med på å strekke blikket, om du forstår hva jeg mener. Fuglen er prikken over i'en her.

Skikkelig whisky vær...:-)
Andreas S.

Hei

Skal si du har hatt en fantastisk tur. Og truffet været på sitt beste.

Rett og slett nydelig bilde.

mvh
Andreas
Avsluttet .

Et nydelig lys inn fra venstre her, et flott motiv. En fugl kommer svevende også. Liker den høye himmelen. Fin stemning, masse vær. Vakkert bilde.
Mvh Liselotte
Odd Tore S.

Du holder stilen på Skottlandbildene dine, og det er bra!
Hvit måke mot mørke og truende skyer er et av de motivene jeg drømmer om også, du fikk det med her, selv om det bare er et lite intermesso her.
Jeg ville ikke kutte noe her, lyset og kontrasten det gir øker dramatikken, og tillater deg å ta med så mye himmel.
Det jeg lurer litt på, er om de nesten punktformete høylysen på vannet (mest forholdsvis midt i bildet i horisontal retning) kunne vært dempet en smule. På meg virker de nesten distraherende sterke som de er nå.
Om min kone fikk se bildene dine, ville det nok bli enda sterkere påtrykk fra henne om ferie i Skottland. Hun har bodd der. Men hun får nok vente et par år med det er jeg redd.
Odd Tore
Rune S.

Helt nydelig stemning du har fanget her! Jeg er enig med Tore angående en del høylyspunkter. På min skjerm dannes det to konturer bak fuglen. Jeg ville tatt lupen, for deretter å klonet bort disse konturene. Et bilde jeg virkelig liker!

Mvh
Rune S
Avsluttet .

Veldig flott Ingeborg,du har så mange fine bilder fra Skottland og jeg får mer og mer lysst å reise dit til mer jeg ser av bildene dine.Dette var bare helt topp,et alldeles nydelig lys.
Hilsen Tone!
Ann-Olaug T.

Hei.
Endå eit praktfullt bilde fra skottland, bilde er nydeleg.
Stemninga i bilde, lyse, have, husa, sauene på marka, alt er velkomponert. Eg likte dette bilde svert godt.
Mvh Ann-Olaug
Inge S.

Hei.
Et meget bra motiv med flott lys. Her stemmer det meste.
Hadde du noen dager med sol også? :-)

Mvh Inge
Espen A. I.

Sjelden fenomen, der lyset bryter inn foran motiv som kameraet oppfatter.
Ikke ofte man ser det på dotten, men du legger det ut
og jeg bli veldig fascinert.

-Espen
ingeborg w.

Tusen takk for hyggelige kommentarer alle sammen. Jeg gjør ikke noe utsnitt eller forandringer her. Jeg synes refleksene i sjøen og de lyse feltene oppe er viktige for å få fram den store forskjellen på lys, sol og mørkt uvær. Inge: Sol ja, har du ikke sett den på nesten alle bildene? Delvis skydekke har fått en ny betydning for meg.
Nina S.

Her var det stemning!!. Liker dette godt, det kraftige og tunge grå i kontrast til det fine streifet av lys på den grønne enga og på vannet.
I tillegg de to velplasserte husene i midten.
Mvh Nina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu