lost soul
oppgave på jobben, er ikke helt sikker på om jeg er fornøyd, men men. tar gjerne imot kritikk og forslag til forbedringer
Bildet inngår i albumet selvportrett -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger339
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_218079} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Anne-Lise S.

Veldig spesielt. Vet ikke om jeg helt har sansen for jentas påkledning kontra stedet hun er på. Synes det krasjer litt, om enn kanskje det nettopp er det som gjør bildet slik det er. Tenker på stemninga. Ser av ansiktstuttrykket hennes at den er halvåpen, og stripene i bildet gjør at det ser ut som om det renner tårer nedover fra øynene. Det tror jeg dog ikke at det gjør. Synes øynene er svært mørke. Skulle gjerne sett utrykket i dem. Posituren er seksuelt utfordrende. Passer det til stemninga ellers? Liker bildet, men kan ikke si mer enn dette ved første øyekast. Kunne gjerne vært en scene i en mørkere film dette her...

Anne-Lise
christopher t.

ja det er spesielt - et bilde en kan se på lenge - minner meg om fortellinger av edgar a. poe - kunne sikkert varieres med personen stående lenger bak i bildet - men jeg liker det som det er, der hun lener over graven - jeg ville ikke hatt texten i bildet - hva er det hun tenker?
TRUX
Kristoffer L.

Dette var en interessant, mørkere variant av motivet i bilde nr. 243854 - som jeg også likte svært godt. Bildet er fylt av en udefinerbar stemning, og i likhet med det andre bildet appellerer også dette til underbevisstheten. Jeg tror det kunne fungert godt med de lyse tonene fra det andre bildet også, men den mørkere stemningen bygger godt opp under symbolikken omkring bildets tittel og undertekst.

I motsetning til A-LS ser jeg ikke noe seksuelt utfordrende i posituren. Kroppsspråket hinter snarere om et menneske som sliter, og som litt desperat (hendene, og den litt bøyde stillingen) går og leter intenst etter noe hun har tapt, og håper å finne igjen her på den overgrodde, gamle kirkegården. Ripene i bildet, som jeg går ut fra er tilsiktet, gir følelsen av tidligere hendelser, lenge glemt...

Du har mange fine selvportrett her inne, men dette er et av de beste.

- Kristoffer
Julie E.

Dette er et fantastisk bilde. Intet mindre enn det!
Det er spekket med intens stemning og følelser som er tunge og triste. Synes imidlertid det gjør godt at det er så fint skyggespill fra trærne. Det løfter bildets stemningsleie noe. Synes komt6rastnivået i bildet også er veldig bra.
Er enig i at teksten forstyrrer en del for opplevelsen av bildet. MEn dette var virkelig bra!!
mvh Julie
Miranda Synøve D.

Hei hei. tusen takk for kommentarer:) blir tatt godt imot! er helt enig med teksten, skulle jo ha tatt den ort før jeg la det inn her, grunnen til at den er med er at vi måtte ha med tittelen på bildet når det blir levert inn på jobben... skal legge ut en vresjon uten tekst etter hvert jeg..

miranda
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu