Velkommen til Paradis!
Stranden her er regnet som en av verdens 5 fineste strender, og vi følte oss hensatt til paradiset her!! Stranden finnes på naboøya til St. Maarten i Karibien.
Fine farger og god fokus på palmer, strand og sand. Men ikke engang bildet klarer å vise hvor vakkert det var her.
Bildet inngår i albumet Karibien oktober 06 - Bilder fra en fantastisk ferie på det rett tenkelige tidspunkt før mørketiden setter inn
Utstyr
  • Fujifilm Finepix FX30 Kompakt
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger169
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_218320} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Mandy Christin P.

Her synes jeg palmene ødelegger alt for mye. Jeg får ikke helt intrykket av paradis. Stranden ser veldig vakker ut, så derfor ville det kanskje vært bedre å vise litt mer av den, og mindre av palmene i forgrunn. Det ble veldig rotete etter min mening. Utenom det er det veldig vakre farger på både himmelen, sanden og vannet. Flott skarphet! Jeg håper nesten du tok flere bilder av denne stranden, slik at du kan legge ut det og gi meg en bedre opplevelse av dette paradiset.

Mvh Mandy
Bjørg S.

Hei Mandy!

Takk for at du tar deg tid til å kommentere bildet mitt av paradisstranda.

Enig med deg i at palmene tar mye av førsteinntrykket, men det var slik førsteinntrykket var da vi kom dit. Skal ved neste innleggelse legge inn flere bilder av stranden etter at palmene var passert, og jeg håper det og de bildene vil vise enda bedre hvor fantastisk stedet var.

Mvh Bjørg
Steinulf L.

Naboøy til St Martin, da tenker jeg på St Barths, som jo også har vært svensk besittelse i en periode og er svært så sjarmerende.

Dette bildet, derimot, virker svært så tilfeldig, i komposisjonen og viser altfor lite av det vakre du omtaler; skog,strand og hav. Buskaset i forgrunnen er også svært sjenerende.
Bjørg S.

Hei Steinulf!

Tror det var det øya het ja. Rett ved stranden her var det delfiner og mulighet for å svømme med dem.
Siden jeg ikke har fotografert så lenge, så jobber jeg enda med å bruke fantasien nok til å ta gode bilder og ta dem på rett sted.
Ned fra delfinene var dette første møte med stranden, og jeg må nok si meg enig i etter å ha sett på bildet noen ganger at palmene gjør bildet veldig rotete.
Samtidig så tok jeg det slik med vitende og vilje fordi jeg trodde palmene ville omkranse stranden mer som en ramme enn det egentlig gjør.

Jaja. Jeg lærer det nok etterhvert.

Bjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu