D Ø R
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger162
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_21850} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Thomas H.

God ide, men refleksen av blitsen oedelegger. Enten bruk polafilter for aa bli kvitt refleksjonene totalt, eller ta bildet litt fra siden og uten blitz.
Eskil O.

Stilig, god kontrast, enig i blitzlyset som burde unngåes.

Eskil.
Anders Lea K.

Thomas: Du ville ikke blitt kvitt refleksjonene her ved bruk av polarfilter. Til det er det for sterkt lys og for lite vinkel på det som blir reflektert, har jeg ikke rett? Burde heller reflektert blitzen fra taket (under forutsetning at det var hvitt), eller fotografert med blitz fra siden.
Anders Lea K.

Eller....så synes jeg det er et spennnende motiv. Men det som er innenfor glasset synes jeg forstyrrer en del. I tillegg så er døren litt skjev, men det kan se ut som det kommer fra opptikken i kameraet til fotografen og ikke fotografen sjæl :)

Synes den døren fortjener et par eksponeringer til jeg, fordi den var så innmari rød, og gjorde seg godt på bilde! Bare rett på et par ting så....

mvh AK
Carsten A.

Fint sett - men med blitz faller det jo likesom litt sammen - desverre. Døren er kanskje fortsatt tilgjengelig - og da bør det gjøres godt igjen, med stativ, kanskje?

Blitz bør jo ellers bare brukes der en har en meget sterk og god grunn - og det er sjelden tilfelle. Blitzen ødelegger de aller fleste bilder den kommer borti - særlig om blitzen sitter på kamera.
MVH CA
Johnny H.

Jeg synes det er fargene i bildet som gjør susen i dette tilfellet, litt skjev linjeføring i døren kunne vært justert.
Blitzbruk mot glassflater generelt (unntaket er indirekte blitz) er ikke å anbefale om man ikke er ute etter ''spesielle'' effekter.
Uansett bra ide ....... mvh. J.H
susanne o.

...har igrunnen et skjevt blikk på tilværelsen og respekt for lys i hjerter jeg... ;) sus...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu