Lillesøs
Min alltid like positive lillesøster, som gjerne stiller opp når broder'n trenger å øve opp sine fotokunnskaper.
Jeg syns selvsagt dette bildet beskriver personen meget godt, men det er sikkert fordi jeg kjenner henne. Vannet som danner bakgrunnen syns jeg også lager en fin ramme rundt det hele.
Bildet inngår i albumet Portretter - Familie, venner og mennesker jeg møter på min vei.
Utstyr
  • Canon EOS 30 D
  • Sigma 105mm 2,8 EX DG
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/160s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • AnnetCanon Speedlite 580 EX master, -2 EC.
    Canon Speedlite 420 EX slave
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger734
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_218589} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Eivind B.

Kjempefint portrett dette, herlig kontakt med modellen og godt gjennomført teknisk. Pene farger, liker at sollyset skaper glitter i håret hennes. Jeg digger utsnitt, og ville kuttet en god bit ovenfra, men synes d funker greit nå også. Mvh Eivind
Olav L.

Et greit protrett.

Det fine her er kontakten med modellen, og hennes glede som lyser gjennom bildet. Bakgrunnen er ogå fin diffus, bra bruk av blender der.

Det som trekker ned i mine øyne er den utbrente kjolen og det store utbrente partiet på armen hennes. Nå er ikke utbrente partier nødvendigvis ille, men her blir det litt vel mye.
For meg virker hun også en del blekere i ansiktet enn andre steder (i huden) også. Lurer også på om hun burde blitt plassert ørlite granne mer mot venstre.

O
Johan S.

Fin kontakt med modellen (som er nydelig), greit utsnitt (kutt litt i overkant og ørlitegrann i bankkant), synd kjolen er utbrendt og så er det litt forskjellig farge på lyset i sol og blitsene. Ikke lett å kombinere det. Fint og skarpt på hovedmotivet og deilig og utskarpt i bakgrunnen.

Denne modellen fortjener kun det beste.


Hadde vært gøy med litt info om blitsoppsettet ditt.
Ørnulf T.

Hei gutter :-)
Skal prøve å svare dere etter tur her.

Til Eivind:
Takk for positiv respons! Er enig med deg i at det er litt for mye ''luft'' over hodet. Skal se om jeg kan få lagt inn en ny versjon etterhvert.

Til Olav:
Njaaa...er sannelig ikke lett når kjolen er kritthvit, det er sikkert og visst. Men jeg er nok ikke enig i at den ser ''utbrent'' ut. Partiet på armen kunne nok derimot med fordel vært mindre. Prøvde å flytte henne en tanke mot venstre, men da ble ansiktet veldig utbrent.

Til Johan:
Litt forskjellig farge på sol og blitz syns jeg egentlig liver opp litt - tror det hadde blitt kjedelig uten denne variasjonen. Nå skal det sies at solen var VELDIG sterk denne dagen. Hadde nok vært bedre med littegranne mindre differanse. Forøvrig brukte jeg en 580 EX med redusert effekt, montert på kameraet. I tillegg brukte jeg en 420 EX fra høyre for å kompensere for noe av den sterke solen. Trådløst system med 580 master og 420 slave.

Og joda - det er ei nydelig jente (heeelt objektivt selvsagt). Litt skjev fordelig i familien vår gitt. HUN fikk utseendet. Hva JEG fikk er jeg sannelig ikke helt sikker på...;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu