Trondheim 2001
Utstyr
  • Nikon F90X
  • Nikon AF 50 mm f.1.4D
  • Blender-
  • FilmtypeKodak Tmax CN
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger273
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_21900} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Marius J.

Flott Marcelo ! Pent, og nostalgisk preg hadde det ikke vært for de parkerte bilene :-)
Marcelo V.

Enig! angrer at jeg ikke flyttet kameravinkelen mer mot venstre, slik at vi kunne ha sett mere av husene på venstresida og ikke bilene på høyresida.
Hilsen
Marcelo
Tom A. T.

Syntes ikke det gjør noe med bilene. Du skriver 2001 i tittelen, og da var det jo en og annen bil :o). Etter min mening er dette en fin miljøskildring.
mvh Tom T
Jan J.

Hei.
Herlig lys og bilene gjør det mer levende og virkelighetsnært.
Jan
Martin B.

hei

Jeg likte dette bildet.
Vet ikke hva jeg synes om bilene, kansje en besjering på høyre side kunne blit bra. Da hadde du hadde fårt et kvaderatisk istedet for et rektangulært bilde. Det vile også git bilde et mer nostalgisk utseende, da det var vanlig med kaderatiske bilder før i tiden.

Mvh. MB
Sara Julie D.

Jeg likte også dette bildet godt.
Skulle jeg forandret på noe, ville jeg fjernet ordet ''prøve'' foran på trikken.

:) Sara
Geir S.

Særlig bedre kunne ikke dette vært gjort Marcello, skikkelig fint! Et utsnitt oppe til venstre, og tittelen kunne vært Trondheim 1950 - men bildet hadde antakelig ikke blitt noe bedre av det! Hatten av, dette likte jeg...
Mvh
GSk
Christian H.

Litt mørkt? Ellers et bra bilde. Bilene spiller ingen rolle - miljøskildringer blir sjelden verdsatt før de er 50 år gamle....og da er jo disse bilene antikviteter!
Torunn B.

Nydelig gatebilde. Rolig og fint, og vakkert lys. Jeg trodde også det var fra ''gamle dager'', helt til jeg så bilene, men det gjør jo ingenting. Likte det veldig godt.

Torunn :-)
Magnus R.

Fint nostalgisk preg, bilene gjør det bare bedre. Gater uten mennesker på dagtid er ikke noe vanlig syn nå til dags. Var det en av de dagene Rosenborg spilte Champion Leage kamp ?
Marcelo V.

Nei, det var på en søndag midt på dagen.

Hilsen
Marcelo
Arne S.

Snakker om nostalgi. Trondhjæm sjø, og TRIKKEN! Til og med 29 - tallet er ''mitt''. Et fotografi er ikke bare estetikk eller teknikk. Et fotografi kan være følelser, stemning og minner. Finfint! Arne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu