Stillhet
Her har jeg blåst opp et bilde av en dråpe. Jeg har beskjært litt for å få et annerledes utsnitt, etter det endret jeg litt på farger osv i PS og synes det ble litt kult i baby-blått og rosa.
Minner meg litt om en planet
Bildet inngår i albumet Dråper/Vann -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-26 21:02:02
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger302
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219107} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Knut B K.

Et flott bilde. lliker den rolige tonen i bildet, men syns det kunne vært litt større plass til høyre for dråpen. eller? Liker den blå versjonen best, men det er vel en en smakssak.Fyller du fortsatt badekaret, eller er du gått ovet til mindre format når du tar dråpebilder ?.Noe søl blir det uansett.
Knut
Mandy Christin P.

Hei Knut!
Hehe! Joda.. Badekar er tingen! :P Synes det blir like mye søl uansett hva jeg prøver å fylle opp så lenge jeg skal knipse litt..
Jeg er veldig fornøyd med dette utsnittet, men er jo selvfølgelig koselig å få tilbakemeldinger på hva andre mener kunne vært bedre. Jeg pleier som regel å begynne med samme bilde på nytt i PS etter en del kommentarer for å faktisk se hva jeg synes om hva andre ville gjort.
Tusen takk for kommentar!! Det føles som en evighet siden noen gadd å kommentere noe. Virker som om folk kun kommenterer de bildene de synes er kjempe bra. Derimot synes jeg det er like viktig med både positive og negative tilbakemeldinger. Takk igjen :)

Mvh Mandy
Trude E.

Hei Mandy,
Du sier senest i kveld ''Virker som om folk kun kommenterer de bildene de synes er kjempe bra''. Dersom det er tilfellet fortjener du mange kommentarer. Jeg er har sett på bildene dine, og syntes du er veldig kreativ og tar flotte bilder. Selv er jeg helt fersk som fotograf. Jeg er enig med deg når det gjelder å ta seg tid til også å gi kritikk, det er faktisk det som bidrar til man utvikler seg som fotograf, og blir enda bedre til å ta bilder. Lykke til videre!

:: Trude ::
Jakob H.

Takk for kommentar ! :-)

Liker at dråpen ikke er midtstilt. Likevel synes jeg kanskje at du kunne gitt littegrann mer plass til dråpen på venstre side, men det er en smakssak:-)

Litt støyete, men det er kanskje meningen? :-)

Mvh,
Jakob Haugaa
Mandy Christin P.

Hei igjen Jakob! Takk for kommentaren din :)

Jeg har prøvd å gi dråpen mer luft på venstre side, men da ble det så rart synes jeg.
Valgte å prøve dette i første omgang, så får jeg heller prøve på nytt siden og legge ut en 3. versjon.

-Mandy-
Bjørg S.

Hei Mandy!

Dråpebildet ditt er utrolig vakkert. Spesielt det i blått, og fokuset på dråpen nede til venstre gjør at bildet blir behagelig å hvile øynene på.
Jeg er selv veldig ny som fotograf, og prøver å lære av dere som har holdt på litt lenger enn meg, og jeg synes du er utrolig flink med dine dråpebilder. Du får virkelig frem klarheten med god fokus i bildene dine. (håper jeg kommer dit en dag)
Stå på Mandy.

Mvh Bjørg
Jacob V.

Hei, Mandy

Det meste er sikkert sagt her, så jeg bare slenger meg på. Likte bilde.


Mvh

Jacob
Veronica K.

Hei, takk for kommentar ;)
Dette var virkelig pent. Beroligende, drømmende, likte best den med blåfargen. Linjene i vannet var helt nydelige.
Kanskje bittelitt støy ved og på dråpen som forstyrret meg litt når det gjalt helheten.
Ellers må jeg si dette var bra ;)
Catrine H.

Hei!

Deilig bilde, elsker disse enkle flotte vannbildene, det er så behagelig for øyet! :)
Eneste jeg vil pirke på er at det blir kanskje litt for lyst? vet ikke helt hvorfor... men om det hadde vært mer farge eller mer mørke i bildet ville nok uttrykket vært et helt annet også.

Catrine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu