Fargerikt
Bildet inngår i albumet Høst 2006 - Enkel høstvariasjon med lys,farge og eller bevegelse som tema.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX VR ZOOM NIKKOR 18-200mm
  • Brennvidde170mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/400s
  • FilmtypeISO 1600
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger540
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219198} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Stig B.

Fint bilde av senhøst, der fargene har begynt å nærme seg jordfarger. Bjørkeløvet i midten drar til seg øyet, og sprer deretter interessen rundt i bildet.

Fin høststemning.

Mvh Stig
stein l.

Heisan!

Nydelig. Høstfarger har sin egen intensitet og de synest jeg du har fanga svært bra i denne komposisjonen. Ser du har kornet bildet en del, antar at det var med hensikt. Her funker korninga og tilfører intensitet til bildet.
Er litt usikker med henblikk på stråa, føler kanskje at disse roter kompen litt, men samtidig står grønnfarga i god kontrast til varmetonene i bildet.
Uansett likte dette ;)

Mvh Stein
Avsluttet .

Jepp dette var lekkert Steinulf.
Føler jeg står i skogen og titter ned, er det en stamme der til høyre?. Enormt fine farver i en fin sammensetning og som Stig sier, jordfarver men ekstra pluss for de grønne stråa som lyser opp og gir en flott helhetlig balanse i bilde.
Blader i forskjellige stadier i en fin farvepalett og en liten stakkars trekløverblad.

Nydelig Steinulf


mvh arild
Andreas S.

Et utrolig fargespill, spesielt i stubben. Likte også kornetheten som brukt her, og du har også klart å få høylysene til å skinne litt. Det ble flott.

mvh
Andreas
Ann-Olaug T.

Kjempe fint bilde, det er berre molda igjen snart, fint med lyset som treff inn i bilde. Nydeleg.
Mvh Ann-Olaug
Vegard L.

Fargerikt og vakkert. Bra utført dette.
Vegard
Avsluttet .

et brag af farver, ville være fint på væggen i stor størrelse
mvh. Leif
Hans-Jørgen H.

Hei Steinulf!
Nydelige farvenyanser på løvet! Spennende komposisjon og formidling! Likte det. synes det gjorde seg med såpass mørk eksponering. Nesten litt abstrakt....
Odd E. k.

Hei Steinulf!

Vi har så lett for å overse disse flotte detaljene i naturen. En haster bare videre på jakt etter det stor. Det å stoppe opp ved et tvilsomt motiv kan gi uante flotte motiver. Her har du ett av de. Det uberørte, de grønne stråa sammen med løvblader i forskjellige vinkler, lyset får leike og frembringe flotte farger og der den tørraktige og gamle stubben får vise seg frem, ja, der ble det et flott motiv. Det er bare å finne det. Det har du, et flott motiv i et fint utsnitt steinulf!

Mvh

odd E.
ingebjørg fyrileiv g.

Absolutt et serverdig bilde, Steinulf. Det har en god kontrast med varme og kalde farger og korningen passer bra. Jeg kan se lenge på dette og liker det godt. Trekløveren gjør litt ekstra den også.

vh ingebjørg
Linde G.

Hei Steinulf

Dette var dønn lekkert, rett og slett. Hva har du gjort i PS her ? Kan du kommentere det ?
Godt jobba ..!

Hilsen
Linde Gilberg
Stig Børre E.

Nok et originalt høstbilde fra deg. Måtte kikke på det en stund for å kunne ''felle en dom'' over verket. Landet på godkjent og vel så det. Et underfundig bilde som ved første øyekast ser banalt enkelt ut - men som inneholder langt mer. Flotte farger fin komp. - spesiellt de grønne stråene som bryter. Etterbehandlingen er også effektfull - tør jeg tippe på en liten dose ''diffuse glow''?

StigB

Anne-Lise S.

Et sammensurium av kløveren som tviholder på sommeren, sammen med alt høstløvet som har gitt tapt for årstidenes rundreise. Flott hvordan du får frem trestammen (bjørk?) fra høyre side og opp som en slags ramme for alt løvet. Lekre farger og fin ufokusert virkning. Litt kornete, men det er kanskje litt av poenget ditt her at det skal være sånn?

Anne-Lise
Mona J.

Liker både motivet, utsnittet og fargene veldig godt.
Synes alle elementene må være der (inkl. stråene).
Bildet hadde nok ikke gitt meg så mye om det hadde vært sylskarpt.
Herlig med høstbilder som unngår klisjeene!
Mona
Ann T.

Dette ser ut som en maleri. Enkelt men samtidig kompleks. Rottete men også harmonisk. En vakker blanding av form og farger som er = HØST. Bra!
Mvh. Ann
Leonard L.

Dette var et vakkert bilde. Utsnittet er skikkelig bra, og fargene er utrolig riktige for et slikt bilde. Kanskje er det et litt uvanlig høstbilde, men et bilde som godt kan forstørres å hemges på veggen som et kunstverk.
Mvh Leonard
Mone S.

Heisann Steinulf

Fargerikt og fint motiv, liker diff glow efekten, litt vanskelig komp. Løvet har en tendens til å være rotat....der det ligger.

Hilsen Mone
Roger K.

Hei og god søndag, Steinulf!
Har vært veldig fraværende med kommenteringen en stund nå og håper på litt bedre tid fremover.
Før jeg åpnet dette bilde virket det noe rotet og stressende. Feil kan mann ta og det gjorde jeg så absolutt her. Ikke lett å få roet ned slike bilder, men det har du faktisk godt klart her. Du titellerer det med ''Fargerikt'', men ikke overdådig heller. Synes sammensettingen er behagelig der trestubben fra høyre hjørne starter fint det hele utløpt med fine høstfarger oppe til venstre. Høst tenker jeg, men det er da spor etter litt sommer også da det øynes noe grønt gress her. Denne kan du være godt bekjent av.

Trivelig søndag til deg

Mvh RK
Janne L.

Hei.
Smaken er som baken...delt. For dette synest jeg var et tilfeldig knipseri. Øynene leter etter ett motiv i rotet.

Hilsen Janne
Beate Kiil K.

Fint høstbilde. Nesten litt malerisk.
Steinulf L.

Takk for kommentarer. Noen liker det ryddig, andre synes det er greit med gjengivelse av naturens uryddighet.

Bildet er kornete - har støy om man vil - fordi det er tatt på iso 1600 i et nokså mørkt område. Neat Image er benyttet for å dempe endel av støyen. Ellers er fargeintensiteten justert noe. Utsnittet er ca 1/4 av bildet på brikken.
Mads G.

Hei Steinulf.

Abstrakt og merkelig i første øyekast, men etter en nærmere titt kommer fine detaljer frem. Flotte kontraster mellom det friske grønne gresset og høstbladene. Kan vi få se på orginalt utsnitt?

Mads
Anne Lene B.

Hei Steinulf
En høstlig symfoni komponert med sikkert blikk!! Nydelige farger og som nevnt før en malerisk følelse!! :-)

Mvh
Anne Lene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu