erfarne never
er litt usikker på utsnittet, men veldig fornøyd med motivet. synes hendene forteller en lang historie.
Utstyr
  • 350 d
  • 70-300 sigma dg apo?
  • Blenderf/4.5
  • Filmtypecf
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger394
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219306} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Svein Robert H.

Heilt einig! Flott bilete, veldig bra motiv, men litt uklart. Halsen til mannen oppe i venstre hjørne er litt forstyrrande, men eg ser det blir vanskelig å ''croppe'' vekk, men det kan kanskje fungere å klone over med svart fra genseren.
Mats B.

Likte bildet svært godt. Vitner om et langt liv. Ville gjerne sett hendene enda skarpere, samt klonet vekk noe av bakgrunnen som allerede var nevnt her. Men bra bilde!
Hilda Hol E.

Hei Asbjørn. Dette bildet kan man få en hel historie ut av - eller mange historier.
Et ''talende'' bilde. Ellers slutter jeg meg til det de andre nevner.

Vennlig hilsen Hilda.


















2bilde.'
Avsluttet .

Hei!
Jeg stoppet ved dette bildet.
Veldig enig i at bildet forteller – kanskje ikke bare en, men mange historier. Hvofor? Kanskje mest fordi man lett kan identifisere seg med levd liv – som disse hendene vitner om. Det gjør godt å se skjønnheten i rynker og ufullkommenhet. Ikke minst synes jeg at sigaretter alltid bringer en særegen menneskelighet til et motiv. Kanskje fordi man kan beundre de som på utsiden er uten plett og lyte, men det er alle de andre man kan bli glad i.
Ringene vitner om drømmer og håp – kanskje noen er innfridd – og trolig om relasjoner til andre mennesker. Disse hendene måtte også være et ønskemotiv for en tegner eller maler. ( I hvert fall i ”gamle dager”, i tiden før modernismen)
Utsnittet er også jeg litt usikker på, men ender opp med å være enig i ditt valg.
Et godt bilde for fantasi og innlevelse.
Mvh Rune
ingeborg w.

Hender som vitner om et langt og slitsomt liv, langt fra kontorstoler og hudkremer... Desverre er skarpheten dårlig og det trekker ned. Jeg skulle også gjerne sluppet halsen, kanskje om du hadde tatt bildet når hendene var litt lavere.
asbjørn m.

hei til dere! tusen takk for alle komentarer. jeg skal klone bort halsen og se hvordan det blir, uskarpheten er desverre vanskelig å gjøre noe med. dette bildet ble tatt på en kafe` der jeg fikk hele livshistorien til denne meget interresante mannen. han fortalte om hvordan han ble arrestert av gestapo for ulovlig fotografering under krigen og om å livnære seg av kunsten sin( maler, fotograf, videokunst ) i over 40 år inntil leddgikt, lammelser og lungeemfysem gjorde det for vanskelig. han hadde en kropp som slet, men en vilje og et hode som nektet å gi seg. en fantastisk person.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu