Tider skal komme...
Noen liker vinteren, andre ikke. Det er ikke full vinter her i Trysil riktig enda, men jeg legger inn et bilde fra i fjor for å minne om at den er rett rundt hjørne.
Utstyr
  • nikon d70
  • 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger470
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219398} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Tommy S.

Nydelig bilde.
Fargen på himmelen gir fin kontrast mot de hvite trærne.
Et klart bvis på at vinteren har mye fint å by på

Mvh
Tommy Sørensen
ingebjørg fyrileiv g.

Bildet har en veldig god stemning samt harmoniske farger og godt lys. Snøen er fint eksponert. Jeg liker også at landskapet er uberørt. -Det gir en større ro. Mulig jeg hadde klonet bort telefonledningen (?) bak trærne til venstre.

vh ingebjørg
Terje S.

Alt har sin sjarm også vinteren. Ett flott vinterbilde og fin komposisjon. Enig med Ingebjørg om å retusjere bort telefon ledning. MVH Terje
Anne R.

Og når jeg ser dette bilde gleder jeg meg til de tider.
Nydelig bilde, nydelige vinterfarger.

Mvh Anne
Rune S.

Et nydelig vinterbilde! En fin stemning, rett før lyset forsvinner! Jeg får si som Ann, at jeg gleder meg til de tider!

Mvh
Rune S
Ole Birger S.

Fint bilde, og når en ser slike bilder, så må man jo bare glede seg til vinteren kommer. Noen småting som tidligere nevnt, samt den fargen på himmelen like over telefonledningen til høyre for grana.
Arnhild A.

Et nydelig vinterbilde. Flotte farger/kontraster. Jeg drømmer om slike vintrer.

Mvh Arnhild
Trygve O.

Hei alle sammen

Takk for kommentarer. Jeg er enig i at jeg burde fjernet den telefonledningen. Når det gjelder den fargen Ole Birger nevner er jeg usikker på hva det kan skyldes. Mest trolig er det vel en sky, men jeg er enig i at det ser litt unaturlig ut. jeg har ikke gjort noe med bildet annet enn å kjøre det gjennom Raw konvertering+usm.

Ps Rune: Bildet er tatt på morgenen, så det er nok heller rett før lyset kommer.

mvh
Trygve
Truls L.

Et nydelig vinterbilde :)

Mvh Truls
Bjorn F.

Ser frem til vinteren når jeg ser dette velkomponerte og vakre bilde med de snekledde trærene mot mot kalde blå himmelen ,ispedd lyset fra solen som gir et fint rosa skjær. Lekkert.
Hilsen Bjørn.
Ole Birger S.

Hei igjen. Ja, jeg tenkte også på en sky, men siden resten av himmelen er så fri for skyer, fandt jeg det lite sannsynlig. Men kanskje det er røyk som kommer opp fra en skorstein? Iallafall er dette et flott vinterbilde. Muligens hadde en lettere beskjæring i nedre kant gjort bilde enda bedre.
Anne-Lise S.

Da jeg oppdaget dette var det som om det ringte ei bjelle et sted! Fikk julefornemmelser, og tanker om de tider da med ski og hytte... Finnes det noe vakrere enn år snøen ligger tung og ny over trærne slik som her, og med den rosa soloppgangen tegner det til å bli en fantastisk vakker dag! Ledningen og ''skya'' er nevnt. Ellers heller bildet nedover til venstre, så en oppretting vil gjøre seg!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu