én. mellom bølgene
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • tamron 90mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger506
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219484} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
John H.

Hei Ingebjørg.
Denne gangen er jeg usikker på hva jeg mener. Har stor sans for komposisjonene dine. Du treffer bra denne gangen også med å skape spenning. Det som ''gjør'' bildet er den grønne steinen. Den er skarp og fin mot en god kontrastfarge. Men, bakgrunnen, eller rettere sagt omgivelsene, blir litt rotete. Tror du med fordel kan gå litt tettere på uten at det går på bekostning av komposisjonen. Nå er det natt og glasset er tomt.
God natt
John
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette syns eg var nydelig,
flott med lysrefleksene og spennende med den korte dybdeskarpheten.

Absolutt veggmateriale!

Inger Anne
Kjell Sigurd S.

Yes, dette var lekkert. Kompsisjonen synes jeg er flott, med fine reflekser plassert i ytterkant som en slags ramme rundt hovedmotivet. Den grønne steinen er flott, selv om jeg synes den kunne vært en liten tanke skarpere. Fine avdempede farger på steinene rundt også. Lyset i bildet er fint og fremhever den grønne. Severdig bilde.

Kjell S
Torbjørn K.

Enkelt, rent og pent. Jeg liker veldig godt fargebruken i dette bildet, samt refleksene i bakgrunnen. For meg ser det ut som du har bommet noe på fokus eller holdt kameraet veldig urolig. Tamron 90mm f/2.8 er noe av det skarpeste som finnes, men dette synes jeg ble nokså uskarpt?

Torbjørn
Mari W.

Ende et flott bilde fra deg, dette var behagelig å se på. Lekre farger og flott komp. Enig med Kjell når det gjelder ''innramming''. Godt jobbet :)
Anne-Lise S.

Hei! Fint grønt innslag og du får frem fokuspunktet ditt. Likevel: Steinen kunne vært mer i fokus og enda mer fremtredende siden det er hovedmotivet ditt. Jeg får heller ikke helt taket på meningen din bak dette bildet. Jeg må innrømme at for meg er dette masse stein, reflekser fra våte steiner rundt omkring og så en grønn stein ''i midten'' liksom... Kanskje kan du fortelle noe om din baktanke med motivet?

Anne-Lise
G. Hanna W.

Hei hei ! må si jeg var veldig usikker her, men har kommet fra til at jeg liker det! Tror det er en viss ro i bilde jeg faller for!

Tror egentlig jeg liker det mer å mer ...

Mvh G.Hanna.
Avsluttet .

Hei Ingebjørg!
Du finn stadig noko smått og vakker som du vil vise fram og bruker skarpheit / uskarpheit, komposisjon, ljos og farger for å formidle oppdaginga
på ein vellykka måte. Men her blir det likevel noko uro (ljosflekkar) i fram- og bakgrunnen som skjemmer, tykkjer eg.
Mvh Paul.
Espen A. I.

Småfiks og pent, særlig den grønne stenen gjør bildet
sjeldent og noe å samle på for å si det brutalt.

-Espen
Roger K.

Hei hei, Ingebjørg!
Ikke alltid jeg leser kommentarene ovenfor før jeg kommenterer, men denne gangen gjorde jeg det. Et bilde som viser at det kan komme forskjellige meninger ut av og da har du fått opp engasjementet i oss kommentatorer. Det er bra og for min del synes jeg du gjør mye bra her. Uskarp forgrunn og bakgrunn fremhever godt hovedelementet i bilde. Noe bedre skarphetsplan i den grønne steinen kunne nok vært ønskelig, men samtidig vanskelig om det var bevegelse i vannet du fotograferte gjennom. Da om jeg forstår tittelen på bilde ditt riktig. Synes du handterer dette bra jeg.

En trivelig søndag til deg

Mvh RK
Bente K.

Den grønne steinen stikker seg fint frem i bildet mellom alt det mørke. Steinen lyser opp i mørket. Når jeg ser dette bildet får jeg assosiasjoner til at ''den som leter finner''.
For meg ser ikke steinen helt sylskarp, noe jeg synes den burde være her.
mvh Bente
Bjorn F.

Du for det til du Ingebjørg. godt sett og flott formidlet. Fokusen sitter der den skal og steinen står fint frem.Synns også jeg ser et ansikt, nesten som et dødningshode bak og litt til venstre for hovedmotivet. Stilig.
Hilsen Bjørn.
Janne L.

Hei.
Du har fanget en perle her. Jeg synest refleksene er med på å forsterke bildet. Bildet er velbalansert slik det er nå. Men det tåler også eg kutt i overkant til et kvadratisk bilde. Og da blir det et annet bilde.

Flott.

Hilsen Janne
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for alle kommentarer her. Jeg vet ikke hva manglende skarphet kan komme av. Det mest sannsynlige er at jeg har vært litt urolig der jeg sto med hode nedi elva og bølgene slo over. Jeg ser også at bakgrunnen kan være litt urolig. De fleste refleksene har jeg dempet.

Anne-Lise - Meningen bak bildet? Kanskje det at man må legge merke til de små ting rundt oss. Slik som denne flotte steinen, fin i sin farge og mønster og fascinerende i sin verden.

-ingebjørg
Odd Tore S.

Et friskt og grønt innslag i alt det mørke.
Kanskje hadde den grønne tålt et mindre utsnitt også, tenker på kvadratisk til liggende format og bare nedre del? Men da blir idet kke så mye ''deg'' som dette bildet er.
Jeg lurer litt på om jeg er litt sløret/ute av fokus om dagen, men kunne ikke den grønne vært skarpere?
Naboene har jo også interessante farger og glatte og fine former, tror at et studie av disse med stor skarphet hadde hatt noe for seg også. Men da måtte det nok til et stativ.
Odd Tore
Avsluttet .

Joda, jeg har vært steingalen:). Kjøpte endatil slipemaskin og slipte hehe flotte smykker til kone og venner mm.
Jeg har enda endel mineraler og steiner liggende, og de ligger der til jeg skal få tid til å fotografere dem. Den som leter den finner, og jeg har en tendens til å alltid når jeg ferdes i naturen å se nettopp ned, prøve å finne detaljer slik som du har gjort i dette bildet.

Vakkert, en fin grønn sten, men jeg ville så gjerne sett bildet litt større. Tror dette kunne vært et fint utgangspunkt til macro-bilde. Detaljene rundt den grønne synes jeg er greit untaken den lille rustrøde foran den grønne.

Her kunne du vel med fordel tatt steinen med til en annen mer bekvemmelig plass til opptak?

mvh arild

Ketil K.

Fargeinntrykket i bildet er veldig bra - men den grønnkledde skriker etter skarphet! Og hvorfor spare på størrelsen på gjengivelsen? (562 pixler burde vært 768.)
ingebjørg fyrileiv g.

Takk til Odd Tore, Arild og Ketil.

Odd Tore - Jeg forsøkte med kvardarisk utsnitt, men som du sier, så ble det ikke helt meg. Jeg synes ikke at det fungerte. Jovisst kunne steinen ha være skarpere! Det må være vannet.. Jeg hadde ikke med meg stativ denne gangen.

Arild - Slipemaskin høres ut som en god investering :) Jeg har bildet på maskinen hjemme, så den får bare forbli litt liten. Jeg liker forresten ikke å ha de så store at man må scrolle for å se hele. Steinen kunne jeg absolutt ha flyttet på, men jeg synes at det er fint å fotografere ting slik jeg finner dem.



-ingebjørg
ingeborg w.

Jeg liker disse macrobildene dine hvor du finner et lite skjell eller en liten stein og setter fokus på den. At den er grønn og stikker seg ut gjør seg bra her. Desverre er den for uskarp til at bildet er helt topp fra min side.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu