Spurvehauk i regvær
Utstyr
  • Canon EOS 20 D
  • Sigma 120-300 mm. F 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger990
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219857} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Kjell Sigurd S.
Meget bra. Her har du fanget et herlig øyeblikk i skogen. Høsten er tydelig, regnet likeså og sist men ikke minst en flott majestetisk spurvehauk. Flotte farger tross været. Heller det litt til venstre? Godt sett og godt fanget.

Kjell S
Avsluttet .
God kveld Rolf,

Flott bilde, utrolig flott der den sitter og skuer utover.
Tror jeg ville beskjært det i overkant så det lyse på himlen oppe til høyre ble borte. Får fuglen litt mer oppe i hjørnet. Tror det kan bli fint. Men for all del, dette er bra.

mvh
Tommy
Nils B.
Våt, pjusket og heller tafatt, men med blikket rettet oppmerksomt mot bytte/fare. Dette var meget bra Rolf. En liten fugl i flotte omgivelser. Rota tar noe oppmerksomhet fra pippen. Om jeg skulle beskåret noe hadde det nok vært en anelse i foten, men ikke mye. Bildet er i mine øyne topp.
mvh Nils
Robin J.
Synes dette ble meget bra. Fugl plassert bra og gir et behagelig inntrykk. Flott effekt med regnet. Mvh RJ
Kjartan T.
Virkelig flott! Synes dette var et av de bedre på lang tid. Fylt med en gråværstemning som er vanskelig å få frem på bilde. Fargene i fugl og skog er også viktig for inntrykket.
Sigmund R.
Hei Rolf
Dette er et bilde du kan være stolt av, det er ikke så mange sånne muligheter!
Alt et mer enn OK.

Sigmund
Torgeir S.
Absolutt enig med ovenstående kommentarer, dette er et virkelig bra fuglebilde som skiller seg litt fra mengden. Jeg har selv svært sansen for å ta bilder i også ''alternativt'' vær som dette da det fort kan skape litt mer uvanlige bilder. Det er også mer krevende å få gode bilder under slike forhold, noe som skiller ''hveten fra klinten'', Godt sett, fanget og jobbet!

Mvh. Torgeir Sørensen
Kjell G.
Veldig flott bilde av en svært vakker fugl. Det gufne været hever bildet mye. Det ser ut som om det drypper vann av halen; en lekker detalj!

mvh kjellg
Magnar L.
Veldig bra bilde av spurvehauken dette Rolf. Regnværet hever bildet flere hakk. Fargene blir ofte fine i regnvær. Her har du lykkes med et bilde du kan være stolt av.
Mvh Magnar
Terje S.
Blinkskudd dette her Rolf. Kan jeg få spørre hva du bruker som åte vist det er tatt på en foringsplass ? Lykke til videre . MVH Terje
Atle Q.
Utrolig flott spurvehauk portrett.... regnet hever et allerede flott bilde.
Torgeir H.
Fantastisk bilde! Enig med de over, sykt bra.. det konstruktive som er å si er allerede sagt.

-T.H
Rolf S.
Takk for hygglige kommentarer, til Terje Sylte, det nytter ikke fore inn Spurvehauk men foringsplass for småfugl trekker ofte Spurvehauk til seg.
Mvh Rolf
Odd E. k.
Hei Rolf!,

Et flott bilde av en spurvehauk. Flott lys, noe som fremmer den fine fjærdrakten. Meget bra skarphet som gir gode detaljer på fuglen. Fin dokumentert natur rundt fuglen. Skulle ønske en nærmere fokus på fuglen, men da går det sannsynligvis ut over den vridde furrugadden den sitter på.
Flott levert Rolf!

Mvh

Odd E.
Ole Birger S.
Flott bilde, og jeg blir mer og mer glad i regn- og snøvær, spesielt når jeg kan sitte inne og betrakte det på ett flott bilde som dette. mvh obs
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu