Veggen#4
Bildet inngår i albumet Forfall -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger319
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_220099} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tom A. T.
Får håpe huseieren har sopp og råteforsikring ;o).. Knall farger og et pent lite utsnitt av hva tidens tann forårsaker. Ikke minst for undertegnede som ser mye av dette til daglig.
mvh Tom T
Magnus R.
På min skjerm er dette litt mørkt og dystert. (Kanskje det var akkurat det du ville ha frem ?)
Igjen et tett og fint utsnitt, synes fargene er vel kraftige, oppskarpingen er bedre her en på forrige bilde. Synes flere av de andre veggbildene dine er bedre.

Magnus
Anne-Lise S.
Denne bygningen er jo reine ''foto-paradiset''! Flotte farger, linjer og jeg synes det er stilig hvordan du har valgt et utsnitt med grønn, fin mose nede. Her vil det bli forråtnelse etterhvert pga. fukt. Artig serie du har fra denne veggen!

Anne-Lise
Stig Børre E.
Takk for hyggelige kommentarer!
Magnus: Tror jeg trenger en skjermkalibrering - har litt problemer med at bildene blir hakket mørkere enn det jeg har tilsiktet. Har kalibrert skjerm på jobb og får meg noen overraskelser når jeg ser bildene mine der. Er vel enig i at dette ikke er det beste fra ''veggen-serien''.
Anne-Lise: absolutt et spennende sted dette ja - forråtnelsen er i full gang. Blir nok bare bedre og bedre som fotomotiv fremover. Får bare håpe det får stå der urørt.

StigB
Rune S.
Hei Sig Børre!

Flott, enkelt og artig igjen! Fine farger, komp og teksturer.

Mvh Rune S
Avsluttet .
Hei
Gammelt, lekkert og farvesprakende. Flotte detaljer i vegg/mose/sopp. Naturen er en stor kunstner.

mvh arild
Ivar B.
Herlig bilde dette. I mine øyne er dette et flott utsnitt. Kraftfulle farger som kler motivet. På min skjerm framstår det ikke som for mørkt, men skulle vel ha kalibrert skjermen min jeg også. Mvh Ivar.
Geir F.
Hei
Likte dettte. Her er forråtnelsen tatt over og dominerer bildet. Ta deg en tur tilbake om et år også, hvis denne herligheten av en godbit står der fortsatt.
Og igjen... fargene... mmmm
-fløde-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu