Solslør mot frostrøyk
Lav sol og frostrøyk skapte stemninga i dette landskapsbildet tatt fra Skreda i Vestvågøy
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-11-09 21:32:16
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • NIKKOR 18 - 70MM
  • Blender-
  • FilmtypeiSO 200 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger1232
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_221398} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (29)
Torgeir Pande B.

Uuuutrolig vakkert! Ikke noe mer å si:)

MVH:
Torgeir!
Christer M.

Grymt vackert! bra jobbat,Mvh Christer
Mandy Christin P.

Helt NYDELIG! Herlige farger! Rett og slett et vakkert bilde!
Bra jobba Stein!
Mvh Mandy
Avsluttet .

Nydelig bilde med flott lys og fine farger.
Hilsen Tone!
Anne R.

Dette var flott!

Hilsen Anne
Kjell Ivar Ø.

Ligg 3 flotte bilder i kategorien landskap ute no synst dette var det beste . Lyset er utruleg bra og frostrøyken lagar stemninga enda bedre.Ser skarpt ut også. Savner hos dei og flere andre innstillings info. Flotte bilder du har.
Mvh Kjell Ivar
Avsluttet .

Du begynner virkelig å få draget på disse landskapsbildene. Flott lys, og fine farger. Antar at du har ''spleiset'' to bilder for å få hentet ut såpass mye informasjon/dynamikk i bildet som her gjengis.
Avsluttet .

Stein...
Dette bildet var bare ''rått''....''thumbs up''

Hilsen
arne
Hilda Hol E.

Hei Stein.

Dette var et praktfullt panorama over en fantastisk lofotnatur, tatt i rette øyeblikk for å få maksimal effekt av lysforhold m.m.

Vennlig hilsen Hilda.
Roger S.

Vanvittig flott stemning du har fanget her !
Nydelig lys, opp mot fjellene og den mørke himmelen.
Teknikken sitter som et skudd.
Toril Walker N.

njuuudelig, rett og slett.
Ina W.

WOW!
Bjorn F.

Guddommelig vakkert.
Hilsen Bjørn.
Anne Lene B.

Hei Stein
Vakkert, vakkert med et som Bjørn sier, gudommelig lys!!

Mvh
Anne Lene
Hans-Jørgen H.

Nydelig utsynsbilde! Her var det mye å studere ja. Lys, farvenyanser og frostrøyk skifter liksom hele tida. Veldig stemningsfullt og spennende landskap. Hadde du tatt nøyaktig samme utsnitt noen minutter før eller etter ville du nok fått et annet inntrykk. De mørke majestetiske, snebelagte fjellene i bakgrunnen står fint mot en mørk himmel.
Joachim H.

Oi oi oi

Utrolig flott lys, dette tror jeg nesten er et av dine bedre bilder du har lagt ut. Ble utrolig fassinert av dette lyset. Jeg har sett alle dine bilder det siste året men dette skiller seg ut. :-)

Prøv å ta vekk det som stikker frem nede i venstre hjørne.

JH
Erik S.

henger meg på lasset her. Vakkert! veldig godt lys
Nina S.

Du verden, her var det godord, henger meg på jeg, utrolig gyllent i bunn, mektig i midten og heftig på toppen, fantastisk flott naturskildring.
Mvh Nina
Anne-Lise S.

Her er det flere ''veier'' å gå. Kan starte ved å følge veien fra havet nede i bildet og la den svinge meg innover mot høyre... Derfra kan jeg følge disen og sollyset videre mot venstre der husene omslynges av morgendis og fantastisk sollys. Derfra kan de videre gå oppover mot fjellene over det smalere ''sundet'', følge fjellenes formasjoner mot høyre og ende i mørket til høyre... Undrer meg på hva som kan sees videre den veien...? Utrolig vakkert og innholdsrikt bilde, med god komposisjon. Er enig med Joachim ang. det lille forstyrrende elementet i venstre hjørne nede, om jeg skal pirke. Og da pirker jeg... Dette er nydelig gjennomført!

Anne-Lise
Espen A. I.

Er det mulig? Et fantastisk skudd!!

-Espen
Ingunn S.

Hei!

Utrolig vakkert Stein:)
Det meste er sagt og jeg føyer meg i rekken av ros. NYDELIG!!!

Mvh IngunnS:)
stein l.

Takk for kommentarer !

Når det gjelder innstillinger. har brukt svakt magentafilter og fotografert med blender f.8 på 1/250 sek. Raw fil. Etterbehandlinga i PS Justert farveballanse og pjatta litt opp mot fjella. Ingen spleising.

Mvh
Stein
Hans Henrik F.

Helt herlig bilde! Får jo også anmode om å fjerne den bittelille biten nederst til venstre, men ellers har jeg ingenting å utsette her. Det meste er sagt og jeg vil bare tilføye at jeg synes det du har av lys øverst i bildet også er viktig for bildet!
Roger K.

Hei Stein!
Joda enig at dette er vakkert og naturen vi er i besittelse av i Lofoten er også flott for øyet. Rosen ovenfor er nok berettiget av hva de ser og vil nok henge meg på litt. Så kommer det som blir å skille meg kraftig ut fra mengden. Jeg har jo sett litt på dine bilder og noe som kanskje går igjen er lys og fargebehandlingen av bildene. Vi kan ha spektakulært lys til tider, men dette var vel å fremheve sanheten litt feil. Tror noen blir skuffet som kommer hit og håper på å oppleve noe slikt. Jeg bor her og har ikke sett maken. Er det slik vi vil fremheve naturen i unaturlig lys og farger? Da mener jeg det er viktig å gi slike opplysninger når bilde blir lagt ut. Når det er sagt skal jeg ikke ta fra deg et vakkert bilde, men jeg kjenner meg ikke helt igjen i det.

Mvh RK
Magnus R.

Enig med siste taler. ''Altfor'' mye saturert, det ødelegger et ellers OK bilde.
Folk elsker farger, blir mindre kritiske med en gang det er spektakulære farger.


Mvh
Magnus
stein l.

Angående siste kommentarer. Lofotnaturen er vakker og jeg velger å tolke den gjennom de opplevelsene jeg har når jeg ferdes ute i naturen. Linsa klarer uansett aldri å formidle hva øyet ser eller hva hjertet '' føler '' i eksponeringsøyeblikket. Uttrykket blir for meg det viktigste elementet i formidlingen.

Mvh
Stein Liland
Lars F.

Dette er et flott bilde, litt i meste laget med farge på V1, men likevel. Man skal da også være til stede når sånne motiv dukker opp, og situasjonen med et sånt lys er sjelden langvarig. Bra!

Lars
Tom Dysa S.


WOW WOW vet ikke hva jeg skal si,som de andre ikke har sagt, så jeg bøyer meg i støvet, av ren beundring.over ett bilde som det du viser for oss her.... .Mvh Dysa..
Per Einar G.

Vakker plass, stemning, lys og etterbehandling, godt at du la ut orginalfila også. Veldig Bra!

Mvh

Per E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu