Pell deg vekk - kjøtthue-
Full action ved matfatet her ja! Dramatiske scener, but thats the real life!
Hvis jeg prøver å glemme ting som komposisjon og skarphet synes jeg bildet forteller det meste....Ikke hver dag jeg har slik flaks....
Utstyr
  • canon 350-digital speilrefleks
  • canon image stabiliziter 75-300mm.
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeIso - 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger584
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_221918} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Avsluttet .

En blåmeis, en spettmeis og en kjøttmeis på samme bilde! :o)
Masse action ja, og for et flott vingespenn - alle fjærene syns. Uklart ja - men spennende og fint! Likte spesielt godt den støvelen.
Mvh Marianne.
Mathilde Eide H.

Hehe, bra tittel ;o)
Trygve O.

He he virkelig et blinkskudd. Kanskje et utsnitt med bare Spettmeisen og Kjøttmeisen vil funke enda bedre?

mvh
Trygve
Avsluttet .

....du sier det selv....flaks skal man ha...av og til.....:-)....blikket til spettmeisen lyner jo.....tror jeg sier meg enig med Trygve med beskjæringings tanken....men uansett meget godt fanget.....
mbh Bjørn
Steinulf L.

Mye spennende her, men det mangler endel på det tekniske, som du selv påpeker. Komposisjonen kan muligens bedres ved at du kutter bort småen til venstre.
Ingebjørg Rangøy J.

Flotte farger! Skulle gjerne hatt med mer av skoen!! Helst hele skoen.
Ingebjørg
Tina L.

Kjempebra bilde!! Blinkskudd er helt sikkert! Er enig i at bildet kanskje kan beskjæres litt. Synes du har med nok av skoen, men jeg tror nok bildet hadde blitt enda sterkere hvis fuglen i ventre hjørne kuttes vekk. Nydelige farger!
Rita S.

En underbar bild så fint komponerat med skon och fåglarna..klara färger som går i vinterns toner....Mycket stiligt utfört!
Hans-Jørgen H.

Ja, som noen av dere også påpeker var jeg i tvil om jeg skulle ta med blåmeisen helt nede til venstre. Synd den ikke kom litt høyere opp. Men jeg valgte å la bildet stå ubeskåret.
Kristin Sæverud L.

Utrolig fint bilde - og jeg er nå veldig glad i blåmeis jeg så jeg synes det var koselig at den var på plass --- her har du trykket på knappen i riktige sekund for å få med ''kampen'' om maten
Kjell Ivar Ø.

Fint fanget situasjon og det godt påkomne fuglebrettet Artigt og flott.
Mvh Kjell Ivar
Knut H.

De virkelige livet burde også hvert ubeskåret? Her har du scoopet
sjefen over alle sjefer i et serverdig møte de er ikke hver dag du får
alle innom linsa samtidig de var tøfft.
Hilsen Knut
Anna Rosa L.

Så gøy bilde!!! elsker jo motivet ja! ville selv kanskje manipulert det litt da..
;) mvh Rosa
Avsluttet .

Morsom tittel og bilde. Mye action her. Mvh Liselotte
Odd E. k.

Hei Hans-Jørgen!

Et actionbilde av de sjeldne, der både blåmeisen, spettmeisen og kjøttmeisen er innvolvert i denne handlingen med å trekke lodd på hvem som skal ha reirplass her til neste år. Noe for skarpt lys enkelte steder samt ok teknisk, men det overveier ikke den meget gode handlingen. Kjøttmeisen er veldig rask, så her har du vært rask med avtrekkeren. Bakgrunnen er upåklagelig og viktig i en slik sammenheng. Flott ganget øyeblikk i et fint utsnitt Hans-Jørgen!

Mvh

Odd E.
Ole Birger S.

Flott bilde som er noe mere en bare et portrett av en fugl eller to, bilde har også en fortelling/historie. Dette likte jeg godt. mvh obs
Hans-Jørgen H.

Ja, takk for hyggelige kommentarer! Det var moro! Håper på mer action utover vinteren....Det er bare det å være til stede og trykke i det rette tidelssekund da......
Anne-Lise S.

Dette er tøft! Masse action og festet til brikka i akkurat riktig øyeblikk. Morsomt hvordan du har fanget blikket til spettmeisen idet den trør til å får den der forbaskade kjøttmeisa unna matfatet! Utrolig bra! Den vesle blåmeisa til venstre ser nærmest intetanende ut. Synd den kom så langt ned. Noen utbrente partier her og der, men jøsses for et blinkskudd. Kan jeg spørre om denne skoen står plassert på et strategisk sted slik at du muligens kan glede oss med flere bilder der den er med utover vinteren også? Kan tro det kan bli litt av et scoop med denne, snø, noen rognebær og vinterfuglene våre! Flott!

Anne-Lise
Sigmund R.

Kjempebra actionbilde du har fått til her.
Ellers er vel det meste sagt.
Gratulerer

Sigmund
Hans-Jørgen H.

Tusen takk igjen!
Til deg Anne-Lise: Joda, oldefars gamle støvel blir med oss ved flere seanser denne vinteren skulle jeg tro. For hva er vel foringsplassen uten oldefarstøvelen? God helg!

Hilsen Hans-Jørgen-
Magne T.

Har ikke vært så mye inne på Foto.no på en stund, men fikk plutselig øye på ditt navn på et bilde. Og for noen flotte fuglebilder du har liggende der.
Får nok ta meg en tur opp i bygda å få noen tips av deg skjønner jeg.

Magne
Tom E.

Hei
Knipset i rette øyeblikk,ikke lett å få til et slik action bilde.
Artig komp med støvelen.Spettmeisen er en uredd kar som ruler på foringsplassen.
mvh tom
Matias H.

HeHe!!!
Veldig bra bilde med mye action. Likte dette bildet velig godt.
Mvh Matias
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu