Ørn i solnedgang
Havørn som sikrer seg kveldsmaten i Flatanger.
Utstyr
  • Canon 350 D
  • -
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger429
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_222003} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Stig B.

Fin komposisjon med flott miljø for denne majestetiske fuglen. Fin siluett av ørna, artig å se at den feilberegner litt og slår i vannet før den tar fisken. Bra speiling. Et slikt stup er en stor opplevelse. På min skjerm virker det bittelitt lyst presentert.

Mvh Stig
Knut H.

Flott siluettbilde av en maiestetisk fugl flotte farger i
vannspeilet
Hilsen Knut
Gunnar K.

Takk for tilbakemelding.

Mvh
Gunnar Kjærstad
Jarl Johnny J.

Dette var bærre lekkert for å si det sånn. Flotte farger i himmel og i vann. Nydelig siluett av ørnen. Vanspruten bak ørnen gir bildet dynamikk og action. Hvis jeg skal sette fingeren på noe så er det den boblen eller hva det er forran til høyre. Ville kanskje prøvd og klone/beskjere den bort. Men for all del et utmerket bilde. Hadde jeg hatt anbefaling skulle du fått den!!
Avsluttet .

Dette var fint,flotte farger og fart i bildet med ørnen som er i aksjon.
Hilsen Tone!
Mari G.

Kjempefint siluettbilde :)
Ole E.

Klisje som bare det, men en flott variant. Det er en grunn til at klisjeer er så populære ;-) Flott bilde, fuglen er godt plassert.
Kjell Ivar Ø.

Flott stemningsbilde. fine farger.
Mvh Kjell Ivar
Odd E. k.

Hei Gunnar!

Et flott stemningsbilde fra solnedgangen. En fin positur på ørna der den treffer vannflaten. God skarphet der siluetten av fuglen kommer fint frem i den rødglinsende vannflaten. Et fint utsnitt og komposisjon Gunnar!

Mvh

Odd E.
Gunnar K.

Takk igjen for alle gode tilbakemeldinger. Jeg setter stor pris på det.
Jarl Johnny - jeg ser den boblen og er nok enig i at den nok burde vært klonet bort.
Mvh
Gunnar.
Magnus R.

Befriende deilig å ikke se kun se nærbilder av Havørn som ta fisk på vannoverflata. Fint miljøbilde med klisjepreg, uten at det gjør noe verdens ting.

Mvh
Magnus
Ole Martin D.

godt bilde å se nå!! Det er jaggu ikke solnedgang i Trøndelag i kveld. Men vi er heldige som har disse fantastiske årstidene som gjør at vi alltid har noe å se frem til. Flott Gunnar.
Hans-Jørgen H.

Hei Gunnar!

Nydelig stemningsbilde av ørnen. Et bilde som forteller en historie. Flotte kullisser rundt det hele!

hilsen Hans-Jørgen.
Stian H.

Stemningsfult bilde av en flott fugl. Varme, deilige farger som får meg til å kjenne det milde og varmende draget i sommernatta, absolutt i sterk kontrast til årstiden vi har her nå. Enig i at litt kloning i høyre hjørne hadde gjort seg. likte utsnittet kjempebra; viser at man ikke bestandig må ha ørna så veldig nærme, miljøet er jo også viktig. Et bilde som er lett å like, gjør meg stolt av å bo i Flatanger!

Kravler 7 små Münsterländere rundt i valpekassa mi nå, så det skulle vel hjelpe på til kamerafinansiering... Ser frem til fine fototurer på sjø og land. Ha en fin høst.
Tore Arnt N.

Hei!et helt nydelig motiv her med fantastiske farger og et vakkert motiv av ørnen som treffer vannflata her,fine fjell i bakgrunnen her,mvh
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu