Sommeren som var
Når det skummes litt i arkivet så er det ikke til å unngå at det blir et tilbakeblikk. Joda vet jeg er langt utenfor sesongen, men synes det kan være kjekt med et tilbakeblikk også. Sensommer og høst har vært en godværsperiode i landsdelen og da kriblet det mere en vanlig i turfoten. Nå er jeg tilbake der mine barne og undomsføtter travet naturen ofte. God utsikt gjør rekreasjonen fullkommen. Her ser vi Henningsværstraumen mellom meg og fjellrekken på andre siden. Henningsvær skimter vi rett ut av fjellkjeden til høyre. Utenfor der har vi Vestfjorden. En litt disig dag og fjellene på andre siden av Vestfjorden ses derfor ikke. Jeg befinner meg på innersiden av Vestvågøy.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde19mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/100s
  • FilmtypeRaw Iso 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger613
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_222019} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Syns ikke det gjør noe om det kommer både høst og sommerbilder enda,eller hele vinteren for den slags skyld.Dette syns jeg var veldig fint.Tenkte først at en kanskje kunne kutta himmelen litt,men nei,den må være som den er for å få det rett perspektivet på dette storslåtte flotte landskapet.Fint.
Hilsen Tone!
Kjetil K.

Hei Roger!
Syns dette var et flott bilde... skarpt og detaljert over hele linja og veldig bra dybde i bilde... her har jeg litt å strebe etter :O)
Mvh Kjetil
Inger Anne Maritsdotter V.

Det er så utrolig vakker utsikt.

Slike småsamfunn som ligger der nede ved sjøen så eg på min ferd nordover, så idyllisk og vakkert for oss turister, hardføre livsgrunnlag for de lokale ofte, vil eg anta.

Flott formidlet av deg!

God helg til deg,
fra Inger Anne.
Vegard L.

Vakker natur i fin belysning. Flott dybde. Et severdig bilde.
Mvh Vegard
Rune L.

Fint landskapsbilde av fin natur. Men her kan mye av himmelen kuttes.

Mvh
R
Wenche J.

Hei Roger
Ingen tvil...Norge er et vakkert land...og saa allsidig. Bildet ditt formidler dette paa en flott maate. Dette liker jeg, men det jjoer ikke noe om du kutter noe av himmelen:)
Wenche
John-Tore G.

For en fantastisk utsikt! Kysten vår er ufattelig vakker og spennende med både dramatikk og harmoni. Da blir det fine kontraster. Bra:-)
Knut-Ivar J.

Ja Roger, det er noe annet en det vi har nå omdagen.
Gleder meg til vi skal oppleve flere slike dager. Nå er det høst så kom deg ut å ta bilder i regn og sludd, det er ikke fult så hyggelig som det du gjenspeiler i dette bilde men det kan ligge et makro gullkorn ute i dritt været.
Roger K.

Hei og takker for hyggelige tilbakemeldinger. Slike dager er jo uten tvil en flott opplevelse ute i det fri. Særlig når muliheten byr seg at du kan vri deg 360º med utsikt både fra inner og yttersiden av Vestvågøy. Da er det bare å sette seg ned med medbrakt kakao og frukt og bare nyte. Ser at noen vil kutte en god del av himmelen. Det vil nok viske bort mesteparten av inntrykket jeg satt igjen med der oppe. Samtidig tas det bort skille mellom den klare blå himmelen og det lette skylaget. Jeg er ikke helt enig, men vi er ikke like og slik skal det være. Jeg tar det med meg. Det som kanskje kunne vært gjort annerledes var å bikke kameraet litt lengre ned for å resusere himmelen litt. I dette tilfellet har høydesuget blitt noe mere merkbart, men litt usikker på om tillegg til forgrunn ville gjort det til et pluss. Når jeg holder godt på formatet jeg legger ut er det viktig for meg i første omgang å gjøre jobben med kameraet.
Knut-Ivar, komme meg ut :-)? Passer det seg slik er neste storm avsatt til felles aktivitet med kameraet. Det har nok vært lite bruk av kameraet i det siste og litt skittvær festet på brikken sier jeg ikke nei takk til.
En trivelig helg til alle sammen

Roger
Jonny E.

Hei igjen Roger

Et fint postkort fra dine trakter, du har mye god reklame for Lofoten,
eg begynner jo etter hvert og kjenne meg igjen i dine omgivelsa.


Ha det trivelig

. JonnyE


Inger-Lise S.

Hei Roger! Enda et vakkert landskapsbilde fra deg:)

Sesongbilder: Vi blir vel litt lei av blomster og insekter om sommeren, og motiver som ellers er så typiske for årstiden, så dette er helt topp.

Inger-Lise
Odd Tore S.

God grunn til å ta seg et tilbakeblikk til tider, særlig når tilbakeblikket blir som dette.
Disen gir mer dybde til bildet enn jeg synes er vanlig fra dine kanter, mener å huske ekstremt klar luft, alternativt meget vått, fra den gangen vi var der sent i august.
Jeg vet ikke hva du har av fjellformasjoner helt inntil deg her, men å bytte himmel mot mer forgrunn kunne gjerne hatt noe for seg.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu