Motlys
Vått, vanndråper og skarpt motlys.
Syns det ble fine linjer og kontraster.
Utstyr
  • Nikon D50
  • Tamron SP90mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger274
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_222167} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Terje G.

Dette kan vel ikke bare være naturlig lys eller??
Noe PS?
Selve bildet liker jeg umiddelbart! Det er grafisk, rotete, men det opphever seg fra et trad foto og beveger seg inn på grafikkens plan, og da er dette et stilig bilde. Helt avhengig av de mørke stammene som stikker seg frem, og de lyse kvistene til høyre balanserer bildet.
Det blir en driv i det også, og det tror jeg skyldes en diagonal fra opp til høyre og ned mot venstre.
Ved nærmere øyekast kunne bildet faktisk gjort seg i kvadrat, kuttet inn fra høyre. Mister de lyse kvistene, men kanskje det ikke gjør noe...?

Smæl

ps. din eller Mgnus sin linse?? ;)
Stig Børre E.

Hei Terje!
Naturlig lys - ikke noe mikk. Har øket kontrastene. Trærne var fulle av vanndråper
og motlyset gjorde sitt. Ble noen sinnsyke kontraster. Har økt kontrastene litt og skarpet beskjedent opp.

Tamronobjektivet fikk jeg i dag. Kjøpte det brukt for 1500,-. Har testet det litt - veldig fornøyd. Blir nok en tur ut i morgen og - det er jo tross alt farsdag :-)

StigB
Anne-Lise S.

Nok et fantastisk motiv fra deg! Jeg har virkelig sansen for det du driver med nå for tida, Mr. ELLvegård! Er du inne i en kunsterisk endringsprosess? Spennende hvordan du dukker opp med noe nytt også i dag. Utrolig spennende kontraster og lys i dette bildet, og den brungullige fargen gjør bildet ekstra godt å se på. Den har du vel tilført selv, eller er det ei farga linse du har brukt? Jeg har jo egentlig ikke peiling på det der med linser og filter og sånn siden jeg bruker kompakt, men en dag hopper jeg dit jeg også. Noe ufokusert ut mot høyre kontra fra midten og mot venstre, men det er kanskje et bevisst valg? Eller kommer det bare av at det er tettere med greiner der kanskje? Usikker jeg. Synes dette fortjener anbefaling dette også, men jeg kan jo ikke drive på og anbefale bildene dine hver eneste dag, kan jeg vel?! :-) Noen andre kan gjøre det i dag, om enn jeg absolutt synes dette fortjener det!

Anne-Lise
Magnus R.

Hei Stig, du blir bedre og bedre, her er du inne på hva som jeg liker godt,
Mvh
Magnus
Andreas S.

Veldig flott lys her. Det formelig gløder av greinene. Det eneste jeg ikke likte var ''fjonene'' av gamle frø eller hva de litt store buskede helt hvite tingene som henger overalt i nedre høyre kvadrant. Ble liksom litt vel hvite. Men ikke nok til å være ødeleggende for bildet .

Utrolig bra.

mvh
Andreas

Stig Børre E.

Takk alle tre!
Hyggelig at dere likte bildet. Var litt usikker på mottagelsen av dette - det er jo litt småsært. Skulle egentlig ta noen enkle makrobilder, men en vet jo aldri hva som dukker opp. Det er jo det som er morsomt med denne hobbyen. Ting blir aldri som planlagt.

Nå er det på med varme klær og ut igjen. Fikk noen fritimer siden det er farsdag :-)

StigB
Nina S.

Likte dette veldig.
Den litt sære brunfargen, det finnes dybde i det brune bakteppet også.
Liker det spesielle lyset du selv nevner, og liker de tre pålene på rekke, litt som maleren Håvard Vikhagen hvis du kjenner ham, en maler jeg beundrer veldig mye.
Hvis jeg skal trekke noe må det være at det gir en litt kompakt følelse, litt vel mye greiner og tungt, tett brunt.
Mvh Nina
Ivar B.

Dette går rett hjem hos meg, sært eller ikke sært. Dette skaper en god stemning jeg kjenner meg igjen i, dessuten har du greid å finne et utsnitt der linjeføringa temmer kaoset i bildet og gjør det rolig til tross for kaos. Mvh Ivar
Geir F.

Jepp! Du utvikler deg.
Spennende å følge deg, her er du inne på noe nytt... og du lykkkes. Her er det ikke mye farger men de som er der er viktige for opplevelsen.
Dog: Et lite kutt på høyresiden ville kanskje gjort seg.
-fløde-
Stig Børre E.

Takk for nye kommentarer!
Morsomt at dere liker dette. Et helt tilfeldig motiv som dukket opp.
Snapshot er det vel det kalles...

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu