Meditasjon
Hav møter himmel, hav møter land
Fornøyd med motivet.
Utstyr
  • nikon D 70
  • nikkor 18-70
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/3s
  • Nei
  • AnnetTatt med stativ i tussmørke
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger285
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_222368} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
yngve f.

Tøft og vakkert.
Kutter man bildet like over første eggen, er det jo nesten umulig å se at det IKKE er starten på et elvestryk... :-)
Meget bra.

yf
Avsluttet .

Flott,dette var bare flott:-)Og det kan lett bli to bilder av dette.En nydelig blåfarge og et flott motiv.Hadde helt sansen for dette.
Hilsen Tone!
Avsluttet .

Trodde faktisk det var starten på et elvestryk jeg så, men fikk ikke det til å stemme at alt havet plutselig skulle forsvinne ifra oss:)
Et herligt minimalistisk uttrykk som jeg liker, flott sløring i det som jeg trodde var en foss:)

Genialt i all sin enkelhet.

mvh arild
Ann-Olaug T.

Hei.
Fint og spesielt bilde, nydelig blåfarga. Enkelt og flott.
Mvh Ann-Olaug
ingebjørg fyrileiv g.

Hei, John. Jeg kan ikke annet enn å like dette jeg. -blått, hav, og stående format. Det eneste jeg savner, er mer skarphet. Ellers er det flotters.

-ingebjørg
Anne-Lise S.

Jeg liker godt hvordan bølgene der ute kommer nærmere og nærmere til det ender her inne. God dybde i bildet, om enn jeg nå kommenterte det den andre veien! :-) Liker fargene og fargespillet. Synd skyenes linjer på himmelen ikke er mer vannrette; mer nedover til høyre, for da ville du hatt en flott symmetri gjennom hele bildet der nærmeste bit brøt opp med steinen nede til venstre. Kanskje kunne det vært litt mer i fokus, men det er å pirke.

Anne-Lise
John H.

Hei
Takk for kommentarene. Som jeg skriver i egenkommentaren; fornøyd med motivet. Det jeg ikke er helt fortrolig med er skarpheten. Det blåste noe inn i hampen denne dagen. Tussmørket hadde kommet og jeg sleit med at stativet ristet i vinden. Prøvde å skjerme med kroppen, men nesten hele serien min denne dagen er preget av den store skjelven. Det var skikkelig leit for mange o.k. bilder gikk i dass. Lærte av det au. Ellers synest jeg at bildet er så bra at jeg måtte dele det med dere. Kansje jeg kan trylle med det i PS. Dette er kun behandlet i et enkelt I-photo- program. Et tips til slutt. I vind lønner det seg å bruke korte ben på stativet + finne stabil grunn.
MVH
John
Terje S.

Bilde er flott John men skarpheten er ikke på topp som nevnt. Du kan faktisk rette opp bevegelseuskarpheten i CS2. Terje
Ivar B.

Synes bildet har et vakkert og drømmende uttrykk. Skarpheten plager derfor ikke meg i større grad. Enkelt og flott med en herlig blåtone. Mvh Ivar.
kåre l.

Et flott sted for meditasjon :-)
Liker fargen og farten i bildet. Men er usikker på utsnittet. Ser jo at horisonten ikke er midt på, bare nesten. Kanskje litt mer høyde på himmelen?
John H.

Hei folkens
Takk til alle. Har ikke mer å gå på i himmelhøyde, Kåre. Er foresten fornøyd med inndelinga i bildet. Terje, skal skjerpe meg og prøve å sette av tid til PS. Men foto konkurerer med fruen også. Det er bare slik at ho vinn som oftest. Til deg Ivar. Å sitte der ute og betrakte havet er en drømm. Det er den drømmen jeg har prøvd å formidle.
John
Fred S.

Rent , herlig blåfarge, og ikke minst enkelt. For enkelt ? Tja, si det, det er i alle fall fort gjort å ''savne noe'' der ute i horisonten. Egentlig ville jeg ha foretrukket dette bildet i breddeformat med smma forgrunn, men en adskillig smalere stripe himmel.

vh fred
John H.

Hei Fred
Takk for kommentarene og gode råd. Dette er et utsnitt av et bilde, der jeg plutselig såg et nytt motiv. Tror ikke jeg har mer å hente ut av dette, men kan hende jeg legger ut en ny versjon dersom jeg får ånda over meg.
John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu