- V A N I T Y -
jeg prøver å fange følelser og uttrykk for tiden, enten det er engler eller ikke:-).
blendervalget er bevisst, og håper det fungerer.
samme gjelder bildet (og tanken omkring serien forøvrig).
tatt via speil.
(kanskje er det nok av henne nå...? men har ikke akkurat massiv tilgang på modeller)
Bildet inngår i albumet Emotions -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 50mm f 1.8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger991
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_222539} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Jeg liker dette bildet,syns absolutt du klarer å fange utrykk,her syns jeg hun ser veldig tenksom ut,står og funderer på noe og kanskje litt trist,litt sånn:hva skal jeg gjøre med dette problemet?Vel,det var mine tanker rundt dette bildet ditt,andre ser det kanskje på en annen måte.
Hilsen Tone!
Ellen Therese R.

Hei John!
Synes dette er veldig bra. Har veldig sansen for blendervalget og fargetonene. Har påpekt før at du benytter spennende bakgrunner som fremhever motivet. Dette er intet unntak.
Følelsen jeg fikk av dette bildet var nettopp forfengelighet, så der har du truffet blink hos meg ihvertfall.
Mangler du modeller? Du får bytte kjæreste litt oftere, hehe. Lol.
Hilsen Ellen
Avsluttet .

Jeg synes du burde revurdere bildenavnene dine.
John Andre A.

Tone: Takk for det!
Ellen: Så bra jeg traff blink til deg. bytte kjæreste? never:-) så får finne dem andre steder.
Jan Schjetne: Håper du kan være så snill å utdype den mer eller mindre saklige kommentaren.
john
Avsluttet .

Sendte deg nettopp en melding men kom paa en bedre beskrivelse av hva jeg mente:

Jeg synes titlene dine minner om enten tenaarings goth-opera-rock eller tenaarings balladerock. ''Vanity'', ''Bittersweet'', etc, det er som om du forteller oss hva vi skal foele foer vi har sett bildet.

Jeg mente ikke noe kjipt eller stygt med kommentaren min, var bare travel og ville faa inn den kommentaren foer jeg kom meg tilbake til den nitriste arbeidshverdagen.
Avsluttet .

Har fulgt med på bildene dine en stund uten å skrive kommentarer (har litt skrive/lese vansker og er derfor noe sparsom når det gjelder kommentarer). Kvaliteten i både teknikk og innhold når det gjelder dine bilder har hatt en imponerende stigning.

Når det gjelder modeller er det bedre med kvalitet enn kvantitet. Din kjæreste og du har sammen sørget for en kvalitet dere kan være stolte av.

mvh Wilhelm
Thøger A. R.

Nydelig bilde, og jeg synes blenderåpeningen-besluttningen din fungerer bra, dog hadde ikke gjort noe å sett en versjon med hakket høyre blenderåpnet.
Annet er fingern helt nederst, skulle ikke ha vært der, får følelsen av at modellen står i en rar positur, og også at hun prøver å dekke seg til. Om dette er meningen eller ei vet jeg ikke :)

Fortsett slik, nydelige bilder du har.
Thøger.
John H.

Hei
Du blir bare bedre og bedre. Et renere og mer '' klassisk'' portrett denne gangen. Dristig valg av blender ser jeg. Regner med at du ikke har benyttet autofocus. For du har truffet perfekt med fokus. ( ( Øyner, munn og pupp er skarp he-he-. ) Første gang jeg bruker he-he i en kommentar. Liker den tilbakelente stillingen til dama di. Fine toner og lyssetting. Meget bra. Dårlig med modeller? Du kan trygt fotografere denne 50 år til.
MVH
John
Avsluttet .

Jeg synes som vanlig det er veldig vakkert.
Nydelige farger og fint blikk. Men angående dette blikket.. Det er noe rart med fargen på øynene. Kanskje det er på skjermen min, men hun har på en måte sånne øyne som hunder får når de blir svaksynte eller blinde. Pupillen blir liksom helt matt. Vet ikke om du skjønner hva jeg mener..? :)
John Andre A.

takk for mailen Jan!
titler er ikke alltid like lett...men som oftest tar jeg dem fra musikkverden, eller poesien. så så ILLE gæli kan det ikke være. og jeg liker at tittelen kan pense seeren inn på tema, selv om det av og til kanskje er overtydelig.
Wilhelm: skrivevansker eller ikke; takk for kommentar!
John Hurlen: Valg av blender er visst en diskusjon for tiden, men ja, det er en utfordring med blender'n. men den liker jeg å eksperimentere med. dog har jeg eksperimentert for lite med liten blender, så det blir neste stopp.
hehe - jeg har planer om å fotografere henne i ca 50 år til ja!
takk
Therese: takker! jeg skjønner dessverre ikke hva du mener med mattheten, da hele øyet egentlig ser mørkt ut. det var vanskelig å få separasjon i øyet her dessverre.
takk igjen
John
ingeborg w.

Jeg liker godt hvordan modellen er våt, vanndråper og vått hår nederst samtidig som hun ser ren og tørr i ansiktet. Den harde sminken og hvordan hun glaner på seg selv i speilet passer godt til tittelen synes jeg.
Hanne S.

Flott modell og flott sminke! Jeg liker uttrykket hennes, hun er i sin egen verden og virker helt uanfektet av å bli tatt bilde av.

-Hanne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu