Kjøttmeis blant rognebær
Somme tider må en bare ta en pust på kvisten, dette for å kunne komme til hektene igjen etter et travelt etegilde. Deretter for å få et overblikk over eventuelle farer og andre jaktmarker.
Ok bilde. Midtstilt Ja, mye blader ja,for stort utsnitt, smakssak, farger, samaksak.
Utstyr
  • Nikon D 200
  • Sigma 50-500 mm
  • Brennvidde555mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger524
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_222762} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Ivar B.

Hei Odd. Dette likte jeg umiddelbart. Flott miljø, savner ikke tettere utsnitt. Fuglen er fint innrammet, midtstilt, ja men jeg er nå ikke så redd for det jeg da. Synes rett og slett dette var pent. Mvh Ivar.
Trond B.

Hei.
Jeg synes rognebladene gjør at det blir en fin innramming av kjøttmeisen.
Utsnittet fungerer bra. Bra farger å fin bakrunn.
MVH Trond
Ellen Therese R.

Hei Odd!
Veldig bra dette. Trærne rammer inn bildet slik Ivar nevnte, og rognebærene tilfører en flott fargeklatt uten å stjele oppmerksomhet fra kjøttmeisen. Synes det er fint komponert; med så mye løv rundt tror jeg beste løsning er nettopp en midtstilling.
Mvh Ellen
Sigmund R.

Hei Odd
Syns også dette var et pent bild, det er ikke alltid det tette utsnittet er best, her er rogna med på å skape et miljø rundt kjøttmeisen.
Fine farger og fin bakgrunn, er sikker på at kjøttmeisen blir fornøyd med bildet også.
Bra dette Odd!

Sigmund
Inger Margrete P.

Et fint bilde og jeg synes av og til at et tett utsnitt kan bli litt kjedelig, her er det fint å se endel av miljøet rundt og få et inntrykk av størrelsen. Personlig hadde jeg helst sett litt mer luft foran. Ellers er det pene farger og bra belysning.
Kjell G.

Det er den fine innrammingen som gjør dette bildet sjarmerende og bra.
Kenneth K.

Et flott bildet i et flott miljø. Bra komp. KLart og fint. Dette likte jeg godt.

mvh Kenneth
Inge S.

Hei.
Alt har sin smaksak og dette smakte godt:-) Kjøttmeisen er
flott innrammet med klare fine rognebærblader.
Meget pent dette.

Mvh Inge
Terje S.

Flott innramming og ett annerledes portrett bilde. Likte bilde godt jeg Odd. Mvh Terje
Hanne S.

Dette bildet kan fortelle uendelig mange historier. Jeg for min del ser en liten fugl som er uhyre sliten og som klamrer seg fast til greina. Den ser litt hjulbeint ut.dette forsterker inntrykket av trøtthet. Kjempefint bilde. For meg gjør det ikke noe at utsnittet er såpass stort, det gjør bare fuglen enda mindre og puslete...:)

-Hanne.
Avsluttet .

Nydelig,rett og slett nydelig.de gronne bladene og de røde rognebæra som omkranser den lille fine kjøttmeisen.Her mangler bare litt snø så hadde dette vært julekort.Likte dette kjempegodt.
Hilsen Tone!
Kjell Sigurd S.

Fint av kjøttmeisen. Rognebærtreet utgjør en flott inramming og er med på å understreke størelsen til denne lille kjekkasen. Teknisk upåklagelig. Fin skildring og en søt historie :-)

Kjell S
Robin J.

Fin innramming som ''gjør'' dette bilde. Teknisk upåklagelig. Mvh RJ
Rolf S.

Enig med de andre her, innrammingen gjør susen i tilegg til god skarphet.
Skulle jeg ønske noe anderledes så var de ønske om flere rognebær med i bilde, altså mindre brennvidde og mere miljø.
Men uansett ett bra bilde du kan være fornøyd med.
Mvh Rolf
Stig B.

Tiltalende bilde, med flotte farger. Kjøttmeisa gjør seg midt inne i alt dette grønne. Fin innramming. Bærene er viktige for helhetsinntrykket her. Midtstillingen er helt ok i et slikt miljø. Det er fint med miljøbilder, og her stemmer det meget bra.

Mvh Stig
Sverre H.

Hei Odd,

Du må snart være på fornavn med fuglene i nærmiljøet ditt. Jeg blir inspirert når slike som deg tilbringer så mye tid med våre kvittrende venner. Stå på!
Spørs om jeg ikke må få satt opp en liten foringsplass, nå som jeg flytter ut av hovedstaden og tilbake til vestlandet :)

Bildet: Jeg likte dette svært godt. Hyggelig å se at noen tørr å vise miljøet rundt fuglene også. Gode miljø bilder har jeg alltid hatt sans for. Som du sier selv, personlig smak har mye å si. Midtstilt ja, men jeg skjønner at du vil ha med rognebærene og bladene rundt. Som sagt her, det ble jo en fin innramming. Så ut til å være en lun og fin gren og nyte livet på!

Flott dette. Mvh Sverre.
Avsluttet .

Fint miljøbilde av kjøttmeisen, hvor rognebærgreinene rammer fint inn fuglen. Skarphet og farger er på topp. Flott bilde. Mvh Liselotte
Avsluttet .

Hei
Var innom og så på dette bildet igår og syntes det var fortreffelig. Så koselig bilde av kjøttmeisen omkranset av rognebær. Hele grenen den sitter på er også skarp og fin, flotte farver og en flott bakgrunn.

Veldig fint komponert selv om fuglen er midt i sentrum i bildeflaten, det syntes jeg faktisk kledde dette bilde veldig godt.

mvh arild
Knut H.

Topp bilde av Kongen av Rogbærskogen.De grønne
og råde rammer godt inn en staselig kar.
Hilsen Knut
Bent O.

Hei Odd, hiver meg på alle de andre. Et meget fint miljøbilde hvor innrammingen gjør susen.

mvh Bent
Odd E. k.

Takk for kommentarene. Hyggelig at dere likte bildet. Miljøbilder kan både være rotete og stilrene. Det er ikke alltid like lett å fange fugler på slike steder.

Takk igjen!

Mvh

Odd E.
Jan-Eilert P.

Pen innramming på dette meisebildet.

Pent

Jan-Eilert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu