.....blå by.....
....i den blå byen Sortland står det en skulptur.... ''Havsøye''
Utstyr
  • Sony digitalt
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger192
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_22287} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Birgitte O.

FLOTT bilde.
bra med speilrefleksen av havet,i skulpturen.
=)

mvh Birgitte
Roy S.

Vet ikke helt hva jeg syns om dette Eskil.
Skulpturen blir så mørk at bildet blir noe todimensjonalt. Skulturen blir veldig dominerende. Mulig det er plasseringa midt i billedflata som gjør at jeg føler bildet blir veldig tungt og statisk. Det er jo et monument og hvis det var det monumentale du ville understreke er det jo greit. :)
Eskil O.

Kanskje ikke det monumentale, men heller det øye som skulpturen representerer. Det at du kan se landskapet rundt, både gjennom ''øyet'', på utsiden av skulpturen, og refleksene av lyset i selve ''øyet'' og skulpturen for øvrig.Et ganske godt gjennomtenkt arbeide av kunstneren. Må innrømme at jeg sleit fælt med å gjenskape den samme opplevelsen jeg selv hadde,hadde enda sola skint ville nok refleksene kommet bedre fram. Enig at den ble i tyngste laget.

Eskil.
Frøydis Halvorsen B.

Heia Eskil!!

Det va et veldi fint bilde...veldi klart og fint, d syns eg va veldi bra å få d så klart!! Vinkeln va bra men kanskje du sku ha tatt d litt meir tell venstre??

Frøydis
Eskil O.

Mulig du har rett i det Frøydis, det er kanskje for midtstilt.

Eskil.
Arne S.

Jeg synes igrunnen ikke komposisjonen er avgjørende i dette bildet. Du formidler et ''perpektiv'' på et lokalsamfunn på en glimrende måte. Det er flott at du ikke har falt for fristelsen til å ha med hele skulpturen. På den måten overlater du noe til oss.

Personlig synes jeg prosjektet ''skulpturlandskap Nordland'' er spennende og meget vellykket. Flott! Arne
Eskil O.

Takk for det Arne. Skulpturen i sin helhet var kanskje ikke så spennende i sitt utseende, men det ble mange detaljer når man tok den nermere i øyensyn.Dessuten er vel billedhuggeren best skikket til å presentere sitt verk.

Eskil.
Roy S.

Likte det bedre når jeg så på det i dag. Et bilde som krever litt av iakttageren :)
Eskil O.

RS. Det samme gjelder for skulpturen, den var ikke det minste spennende på langt hold. Men jeg er enig i at det er litt tungt.

Eskil.
katrine o.

Eg syns no alle bildan dine e fin:) Men så kan eg no ikke gje nokka ekspertkommentar heller. God idé, det her. Litt artig, førr når eg såg det sto ''havsøye'', så tenkt eg bære ''hmm..ka det ordet betyr?''. Men det e jo et ØYE i havet, selfølgelig...hihi. Det her hadd vært et fint kort fra Sortland, ikke sant?
Katrine
Eskil O.

ko. Et øye i alle fall, om det er ''i'' havet eller.....ut mot havet? Det er sikkert laga postkort av denne før.

Eskil.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu