SYNDEBUKKEN
Forrige uke la jeg ut bilde av broren som hadde fått avrevet øre i i kampens hete om mat. Legger nå ut syndebukken som har begge sine ører i behold.
Kunne tenkt meg bedre dybdeskarphet men på f.2,8 kan man vel ikke regne med mer.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikkor AF-S 70-200 f.2,8 VR G
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger430
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_222905} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Torgeir H.

Hei! Først og fremst, et nydelig bilde med fine naturlige farger. Jeg syns dybdeskarpheten fungerer her, ihvertfall bakover i bildet, kanskje snuten kunne vært en anelse skarpere, men det plager ikke meg. Og det som skal være skarpt er veldig skarpt! Fin blikkontakt og et herlig bilde! Har forresten selv et lignende bilde, men ser jeg trenger å kjøpe den linsa du har:)

-T.H
Kjell G.

Et nydelig portrett. Meget bra på alle måter!

Kjell Sigurd S.

Her nøyer jeg meg med å støtte navnebror - MEGET BRA!

Kjell S
Tone H.

Dette er jo rett og slett berre så nydelig.. Blikket stirrer meg rett inn i augene. Veldig bra dette her... :)
Sverre H.

Hei Terje,

Synes ikke dybdeskarpheten var noe problem her jeg. Dette var kjempe fint. Et vakkert portrett. Reven er virkelig en flott dyreart. Det er bare å gratulere.

Mvh Sverre.
Frode H.

Ikke så informativ kommentar, men likevel: NYDELIG!

Mvh
Frode
Mari G.

Kjempefint portrett :)
Hilda Hol E.

Hei Terje.

Her har du vært heldig med et topp bilde av Mikkel rev. Veldig levende ansikt, fantastisk blikk.
Ikke noe overflødig, hele bildet er enkelt og naturlig.

Vennlig hilsen Hilda.
Stig B.

Flott portrett med god fokus på øynene. Flotte detaljer, mykt og fint lys, nøytral og rolig bakgrunn. Alt i alt et søtt revebilde. Den ser for snill ut på dette bildet til å ha hærverket bruttern :-)

Mvh Stig
Terje S.

Tusen takk alle sammen for hederlig omtale av bilde. Natur er tydligvis noe som fenger folk. At reven er vakker er det ingen tvil om ,men at den er uskyldig stemmer nok ikke. Den tar voksne rådyr om det lar seg gjøre. Jeg har ett par nusselige dachser her hjemme som tar både katter ,rev og grevling vist de får sjansen. Vi lever i en hard verden men syntes det er greit å formidle litt av det vakre også. Jeg har serien med bilder av disse 2 søskene når de sloss men hadde for sein lukkertid (1/160 sek) til at det holder standar til å bli lagt ut her. Igjen tusen Takk. Mvh Terje
Bjørn Olav M.

Virkelig nydelig, et av de beste bildene jeg har sett her inne på lenge. Fargene og dypden er fra mitt synspunkt helt perfekte, skarpe klare detaljer, men veldig mykt og sart i overgangen til bakgrunnen. De lyser også uskyld og sårbarhet av bilde vil jeg si, selv om jeg forstår veldig godt hva du sier til. Naturen er nådesløs, men sart på same tid. Denne hadde havnet på veggen hadde jeg vært fotografen, virkelig god fanget!
Knut H.

Dette fortener hedersplass på veggen ikke mye og trekke her,
Meget god bakrunn.
Knut
Reidar T.

Meget pent portrett av syndebukken. Behagelig og rolig bakgrunn og et nydelig lys. Den så litt uskyldig ut der den satt:)
Dybdeskarpheten er akkurat der den skal være.
Meget bra.

RT
Monika Frisvold V.

Hei

Et nydelig bilde...flott portrett av en rev... Nydelig! mvh monika
John H.

Hei Tjommy
Nok et fint revebilde. Dette var nesten vemodig vakkert. Kvalpen har eit utrolig fint uttrykk som er underbygget av direkte blikkontakt. God komp, fine farger , godt lys, rolig bakgrunn og fin positur. Har du hypnotisert den?
Klem
John
Terje S.

Ingen hypnose på denne John. Tatt mange hundre bilder av denne familien så det skulle vel bare mangle at jeg ikke fikk noen som var bra. Mesteparten av bildene har gått rett i søpla. Heldigvis var valpekullet veldig samarbeidsvillig, men ville dyr er vanskelige og uforutsigbare så mye skal klaffe. Hilsen Tjommy
Avsluttet .

Kjempeflott portrett. Imponerende, alt er på plass her. Mvh Liselotte
Camilla S.

Heisann

Du er bare rådyktig på denne typen fotografering.
Tett og nært, fine og naturlige fargetoner i bildet, selv synes jeg du har god dybdeskarphet og synes ikke du trenger noe mer enn dette.
Liker den mørke og duse bakgrunnen som gjør at mikkel rev kommer tydelig frem i bildet, fint blikk på den!
Grattis med bildet ;)

-Camilla
Tom E.

Hei!
Flott portrett.Fint lys og skarpheten er på plass.
Ser nesten ut som den venter på en godbit.
Veldig bra.
mvh tom
Ivar B.

Heisann, dette hadde jeg visst gått glipp av. Dette er jo til å smelte av. Et aldeles nydelig uttrykk, mykt og vakkert. Har ingen ting å utsette på dette. Meget godt arbeid. Mvh Ivar.
Linda G.

Hei Terje, dette tror jeg nok er det desidert vakreste revebildet jeg noen gang har sett... Dette bildet er så vakkert, nydelig blikk og flott bruk av blender som gir skarphet der det skal være. Et fantastisk flott portrett!!!
Jeg har som mål å få tatt bilder av rev i sommer selv og nå for 5 minutter siden sprang det en rev over plena... Det blir spennende ;)
Hilsen Linda
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu