stille innblikk
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger606
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_223122} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Sverre H.
Hei Ingebjørg,

Dette likte jeg. En utrolig dristig komposisjon som jeg alikevell syntes fungerte svært så bra. Fint referansepunkt med den skarpe grenen oppe til venstre. Det er liv og god dybde i dette bildet. Flott! Mvh Sverre.
Stig Børre E.
Lekkert. Som nevnt over - dristig komposisjon, men det fungerer.
Syns du gjør bildet ekstra spennende med denne løsningen.
Veldig flotte toner, fine diagonale linjer. Teknisk supert. Ja, dette er veldig bra.

Stigb
Erik B.
Pent! Enkelt og greit.

Ser ikke helt linken til sitatet under, men det er kanskje bare meg... Hvis vi skal holde oss i PF-land, så vil jeg nok heller høre på Echoes når jeg ser dette.

Hilsen Erik.
Inger Anne Maritsdotter V.
Lekre blåtoner, når eg skrollet føler eg at bildet hadde fått et harmonisk og ryddigere preg, men også et mer abstrakt preg hvis du kuttet bort isen i øvre venstre del, og kuttet ca. 3-4 cm av øvre del.
Men det er slett ikke sikkert det var det som var intensjonen din her.

Inger Anne
Andreas S.
Krystaller i en himmelaktig blåfarge. Kanskje et godt bilde på Himmelen. Og da er referansen til ''Great Gig In The Sky'' i bildeteksten god.

Flott bilde.

mvh
Andreas
Kenneth K.
Dette likte jeg veldig godt. Fine farger, fin komposisjon,skarp og fint bilde. Dette var vakkert. Jeg syns dette minner meg om DARK SIDE OF THE MOON. PINK FLOYD FOREVER. Jeg mene sev at pink floyd er var det beste bandet. Ingen kommer til å slå dem. Å det mener jeg. Keep the great work! Flott bilde.


mvh Kenneth
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kommentarer!

Det var ikke meningen og sette igang en ''diskusjon'' om hvilke sitat fra Pink Floyd som er mest passende, så jeg fjerner det for å ikke miste kurs :) Uansett: takk.


-ingebjørg
Inger Margrete P.
Et fint bilde som gjør at jeg også begynner å assosiere til andre ting. For meg minner blåfargen om jula som snart kommer, av en eller annen grunn. Synes bildet er severdig og fint, variasjoner av blått er interessant å se på. Skarphetsdybden gjør allikevel sitt til at man vet hva det er. Blåfargen i seg selv er veldig pen. Bra.
Avsluttet .
Du boltrer deg i snø og kulde nå Ingebjørg. Da kommer dine iskrystaller frem og her var det et virkelig spennende bilde du har på gang.

Først ble jeg imponert av den flotte blåfarven som strekker seg over hele bildeflaten, og ja jeg må si at dette var helt topp.

mvh arild
kåre l.
Tja... Hva skal man si...?
Vakkert!
Liker den duse men varme blåfargen og plaseringen av greinene, komposisjonen styrer blikket fint innover. c'',)
Chr. G.
Flott, noe uvant med skarpheten plassert oppe i venstre hjørne - men det fungerer på et vis.
Knut L.
'' stille innblikk '' - og vakkert i sitt blåtonede fargeforløp; - stilig med spennende komposisjon og skarphetsområde.

mvh
Knut
Ivar B.
Lekkre linjer, dristig ja, men det fungerer i mine øyne, jeg synes det ble spennende. Herlig blåtone og kuldefølelse. Liker sløringa på de nederste stråene med rim. Bra!. Mvh Ivar.
John H.
Hei Ingebjørg
Kan ikke la være å like dette selv om du denne gangen har valgt en strengere, mer symetrisk komposisjon enn det som kjenntegner deg. Blåfargen er perfekt. Jeg kom vist for sent til Pink Floyd diskusjonen, men skitt au det er jo bildet ditt det handler om,- og det er jo fint.
MVH
John
Avsluttet .
Hei.
Eg synest du er ein meister i ''antydningens kunst'', men her synest eg du gir litt for lite. Eg skulle ønskt meir skarpheit i forhold til alt det diffuse.
- Men at dette er eit vakkert bilde (med ein fin, lyrisk tittel), det er sikkert. Eg samstemmer med alle dei andre kommentarane i det.
Paul
Ann T.
Et vakkert og interessant komposisjon. Nydelig blå farger. Fine linjer også.
Likte dette.
Mvh. Ann
Lars B.
Jeg likte den litt uvante vinklingen ved å ha fokus i det ene hjørnets ytterkant. Et drømmende skjær over bildet ditt med flotte fargeoverganger i blått.
Skikkelig bra!

- Lars
ingebjørg fyrileiv g.
Takker for flere tilbakemeldinger.

Paul - jeg ser absolutt hva du mener med lite skarphetsplan. Selv hadde jeg et lite snev av tvil om det var for lite, men etter hvert fant jeg ut at det må være slik. Litt vil ha mer? For meg er det de to noe ''tåkete'' kvistene som betyr mest (og det lille innslaget i hjørnet blir prikken under uttropstegnet :)

Fint at dere liker blåfargen. Det var ikke for meg å unngå det ;)


-ingebjørg
kai j.
Hei Ingebjørg takk for sist, nok et flott bilde fra deg. Ikke enkelt å få slike motiver til å fungere, men det fikser du veldig bra. Bilde har en gjenomgående ro og en komposisjon som fungerer godt. Og blåfargen kler bilde godt.

Mvh Kai jensen
Tone A.
Hei Ingebjørg
Eit nydeleg blåtonespel med desse strengene som har frostkrystallar som gjer dei så vakre. Lyspelet både på frostkrystallane og på den duse bakgrunnen gir ein fin effekt. Fin komposisjon som saman med smalt skarphetsplan gir bildet eit mjukt uttrykk, som oser av harmoni med glitrande frostkrystallar som kontrast. Her er det den vesle stilken øverst i venstrehjørnet som med si linje bryt med dei andre to sine diagonalar. Flott eksponert og komponert.
:) Tone
Magnar B.
du har spennande bilder, falt for dette, litt udefinert og ettertenksomt, det er det fine. Likar det duse og blå … kan liksom vera i dette ei stund fordi det fortel ikkje alt med ein gong,
I just like it !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu