Fra Domkirkeodden, Hamar
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-I
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/4s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger480
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_223373} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tom A. T.
Flott gammel bygning som kler de høstfagede omgivelsene godt. Jeg trodde nesten du hadde vært på Toten å fotografert inntil jeg leste tittelen. Hos meg ser det ut som du har skarpet det litt mye?
mvh Tom T
Kenneth K.
Dette bilde er bra i utgangspunktet, men det er litt for skarpt etter min mening. Men alt annet er bra her. Fin høststemning.


mvh Kenneth
Anne-Lise S.
God stemning og herlige farger. Noe for oppskarpa + at himmelen er ''kjedelig hvit'' mellom trekronene. Liker godt hvordan du har tatt med vinduet under treet der inne. Taket på det bortgjemte huset derimot, kan du gjerne få bort! Godt komp her!

Anne-Lise
Torbjørn K.
Jeg synes fargene også blir litt slappe her, så jeg tror bildet har mye å vinne på å konverteres til sort-hvitt. Jeg synes komposisjonen er bra, og så liker jeg alle detaljene i bildet.

Torbjørn
Steinulf L.
Takk for kommentarer. Bildet er et resultat av hdr teknikk, da er jo utfordringen å unngå at det ser for datagenerert ut. Kanskje litt mye usm, ja..
Sverre H.
Det er noe spesielt med gamle bygninger. Fint komposisjon, og fine detaljer, Enig med det som er sagt ang farger og USM. Mvh Sverre.
Ivar B.
Faller for det skjeve gammle huset, og liker detaljen med vinduet som stikker fram under trærne i venstre del av bildet. Jeg savner også litt smell i farger og kontrast, men som sagt det er en liten utfordr\ing med HDR- teknikken. Mvh Ivar.
Avsluttet .
Hei Steinulf
Har bare så vidt sett på hvordan hdr teknikken fungerer. Mange slike bilder er jo nettopp datagenerert til de grader at en ser det med en gang.
Det kan jeg ikke se i dette bilde ditt. Tror jeg tror riktig når jeg ser for meg dette bilde at vi begge har et sterkt ønske om å se/vise struktur i bygningsflaten ol. Jeg synes det kommer bra frem her, men når en først er ute etter slike detaljer ville jeg tatt bilde mer rett på bygningen, kanskje i et lavere standpunkt.
Du for jo vist mye av bygningen slik også men synes det blir litt mye rundt som forstyrrer, ikke minst fordi du har jaget usm'n ganske høyt opp.

Tror kanskje at et høyere standpunkt hadde vært bedre? Ser ut som det kan være vanskelig med et lavere som før nevnt?

mvh arild
Steinulf L.
Takk for kommentarer. Arild, jeg var egentlig mest i interessert i hva jeg kunne lure frem fra den røde husveggen som lå bak trærne i halvmørke.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu