holds back this heavy rain
Når det er kald november og mørkt ute, med både regn og vind, er det godt å forsvinne inn i sensommerens arkiv.. Spesielt om man hører på Maggot Brain med Funkadelic. En sang som når langt inn i det innerste og anbefales på det sterkeste.
Bildet inngår i albumet Dråper -
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • tamron 90mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger684
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_223592} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Kjell Sigurd S.
Det jeg ser er vakkert og drømmende. Fine dråper ispedd farger. Savner vel kanskje ''noe'' her, uten at jeg helt vet hva. Kanskje en mer distinkt linje eller form... Hmm, det var ikke lett å komme med noe klokt her. Får vel bare lene meg tilbake i godstolen og nyte :-)

Kjell S
Roger S.
Vakkert og litt abstrakt !
Macro åpner jo et helt nytt univers. Fikk macrolinse selv i går, og gleder meg til å utforske dette.

Gode og mettede farger og fine detaljer i dråpene.


Roger

Inger Anne Maritsdotter V.
her er du igjenn med et bilde som så absolutt har ditt særpreg,
lag en serie av de og få de opp på en vegg:)

Flott!!

Inger Anne
Kenneth K.
Jeg syns du skulle ha tatt opp blender litt for å få større fokus område. Eller så er det et vakkert stemningsfylt bilde.


mvh Kenneth
Lars F.
Har sett gjennom en del av bildene dine, og kan ikke si annet enn at du er dyktig til å finne motiver! Mye bra arbeid her.

Lars
Torbjørn K.
Dette er 100% din stil, og du lykkes godt med det du gjør. Spennende reflekser, og passe abstrakt. Mange fine ''lysbobler'' og så synes jeg at jeg såvidt ser ''lille Petter'' også. Liker veldig godt fargespillet i bildet, men lurer på om jeg ville kuttet noe i toppen.

Torbjørn
Svein B.
Nok et spennende refleks/dråpe-bilde i beste Ingebjørg-stil. Her synes jeg innholdet langt overgår de fleste andre bildene du har hatt i denne sjangeren, med spiderman som iherdig steller sitt glisne nett-tak, som vanndråpene faktisk ser ut til å stoppe i. Alt utført med samme stil og uttrykk som det vi kjenner fra deg, gode og romslige flater, som likevel ikke er tomme for innhold- heller tvert i mot- fulle av nyanser og spennende små detaljer. Jeg tenkte også på en kutt i toppen av bildet, men når jeg ser hvordan boblene fader innover i bildet mot toppen slik det er, vil jeg tro å kutte der blir å amputere bildet noe. Dette er stødig arbeide Ingebjørg.

Mvh
Svein B
ingebjørg fyrileiv g.
Takker for kommentarer!

Roger - lykke til med eksprimenteringen. Det er en utrolig verden med mange muligheter som åpner seg.

Kenneth - Selv synes jeg at jeg har nok med skarphet. De to tenkte linjene med dråper leder inn mot edderkoppen i sentrum, noe jeg synes fungerer godt. Antydninger.

Når det gjelder kutt i toppen Torbjørn og Svein, så vil jeg nok ikke gjøre det. Bildet vil da miste mye, spesielt de to trådene av nettet man ser og grønntonene der oppe. Jeg synes at de er viktige elementer. Også faden som Svein nevner vil forsvinne, noe jeg også vil unngå.


-ingebjørg
Ivar B.
Du har virkelig gått inn i dybden i makroens verden, og dette bildet er også et flott resultat av god fotografisk jobb. Herlige farger og lysspill. Jeg ønsker slettes ikke noe kutt i toppen, den tilfører mye i bildet i mine øyne. Også dette bildet inneholder elementer fra abstrakt og konkret fotografi og er spennende og gir betrakteren litt å bryne seg på. Flott levert. Mvh Ivar.
Tom E.
Hei!
Nå har ikke jeg hørt på Funkadelic,men jeg synes at du har skapt deg en
egen stil når det gjelder bilder.Dette synes jeg var spennende og fint.Synes ikke du skulle gjøre noen forandringer.Bare fortsett med det du holder på med du,blir spennende å se fortsettelsen.
mvh tom
G. Hanna W.
Hei hei!
Dette var et veldig Ingebjør bilde! å det liker jeg godt!
Synes du har noen utrolig gode bilder, liker godt at ikke motivet ditt alltid røper seg selv, slik at man kan få en følese og stemmnings raport før man må forholde seg til en edderkop ol.!

Gleder meg alltid til ditt neste bilde!

Mvh G.Hanna.
Inger-Lise S.
Typisk Ingebjørgstil,ja :-) Fint motiv. Du har tidlig funnet din egen stil og det liker jeg :-) Fine farger, spennende bilde.

Inger-Lise
Avsluttet .
Dette er et spennende bilde som man kan se lenge på,ja man må nesten se lenge på det,for det inneholder så mye på en gang og på samme tid er det veldig enkelt.Bra Ingebjørg!
Hilsen Tone!
Ketil K.
Flott dråpebilde, med fine kombinasjoner av skarpt og uskarpt. Høydeformatet gir rom i bildet.
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for flere hyggelige kommentarer her!
-ingebjørg

Jóhann Á.
Hei Ingebjørg!
Du lever i det små skjønner jeg! Et morsomt bilde som står og faller med det man leser i det. Og her ser jeg Ludvig fra Flåklypa som kommer ut av dusjen! Og da ble det et morsomt bilde. Ellers blir det vel litt sånn tja...

MvH, Johann
Helge R.
Hei!!
Det enkle i det komplekse, lys og farger er topp, den lille rakkeren setter en ekstra spiss i utrykket, jeg likte dette hilsen
:)Helge
Avsluttet .
Oi, henger litt etter her jeg Ingebjørg! Sorry. Vel, du har jo fått så mange kommentarer!

Dette føyer seg inn i rekken i din serie med slike motiver. Behagelig abstraktlignende kunsteneriske Ingebjørgsk.
Har en liten høne å plukke med deg: Det grønne i forkant er ubehagelig ute av fokus og ødelegger mye av helhetsinntrykket.
Selvfølgelig er du ikke enig, jeg vet at du vil ha det sånn. Og det er bra at du på en måte bryter de skrevne regler om fotografering i mange av dine bilder:)

Så stå på jenta mi, for jeg lov å kalle deg det:) please, jeg ble aldri far til en datter, bare to store svære gutter, hehe.

mvh arild
ingebjørg fyrileiv g.
Takk så mye til dere tre siste for interessante kommentarer! :)

Jóhann - jeg må virkelig si at jeg ikke ser Ludvig her, men jeg kunne ikke annet enn å smile av kommentaren din! Glad du fikk litt nytte av bildet ;)

Helge - takk!

Arild - kommentarer på etterskudd er alltid hyggelig. Javisst vet du at jeg er fullstendig uenig med deg angående den grønne forgrunnen som jeg selv liker så godt. Men jeg prøver for det meste å passe på at uklare forgrunner skal ta for mye oppmerksomhet. -For det meste.. Regler er til for å brytes, vet du! Det har vi snakket om før. Kall meg hva du vil, Arild! Er jeg til glede, er jeg glad :)

-ingebjørg
Odd Tore S.
Maggot Brain - føler vel at Spider Brain hadde vært mer passende her?
Typisk deg, utfordrende og ukonvensjonelt.
Jeg ville lagt fokusplanet et par dråper lenger fram, men beholdt den lille dybdeskarpheten. Det ville kanskje øket illusjonen av et par stirrende øyne over edderkoppbenet. Om ikke, så ville jeg latt det være som det er.
Odd Tore
ingeborg w.
Dette ble stilig. Her er edderkoppen og dråpene i vinkel såpass godt i fokus at det faller i smak hos meg. Fargene er behagelige å se på.
Jan Ove H.
Tøft bilde
Jan Ove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu