tok bildet til ein bildereporatsje på skolen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger203
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_223723} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Johan S.

Er ikke sikker på hva du vil oppnå med reportasjen, men skal du vise hva personen på bildet driver med hadde det vært en fordel med riktig eksponering, tettere på motivet og tett beskjering.

Forslag; Gå tett på, bruk moderat blits hvis det må tas i mørke og bruk ps til å lage litt mer ''smell'' i fargene. Hva med å ta bildet i lav vinkel?

Mvh
Johan Stub
Avsluttet .

Helt uenig med med å gå tettere. Å gå tettere er noe, beklager uttrykket, uvitende pressefotografer gjør..
Men en riktig eksponerfing og en trådløs blitz hadde vært kanon. Pass også på komposisjonen og forstyrrende elementer som den søppelbøtten.

Her ville jeg brukt en tele linse(70-200) og gått lengre unna og zoomet inn så du får minimal dybdeskarpet så du får blur'et ut bakgrunnen..

håper dette hjelper..

Marius
Erik H.

her du helt på styr, marius? et tettere utsnitt er det som kan skille et bra sportsbilde til et fantastisk bilde. har man 2-3 blitser og en bra komposisjon vil jeg heller foretrukket et tett utsnitt, men da burde man bruke fisheye eller en eksrem vidvinkel.

men jeg er enig i det du sier om eksponering og komposisjon. bildet er undereskponert noe og sentreringa funker heller dårlig. jeg ville prøvd og fått med minst mulig dritt i bakrunnen, og tatt bort unødvendige ting i forgrunnen eller ting som kommer med i bildet uansett.
Johan S.

Avsluttet .

Er enig med ett tett utsnitt hvis man bruker fisheye eller vidvinkel, men det er viktig å ha med: hopp, rail og landing. Å få så tett utsnitt med en telelinse blir fort veldig galt
Arnold B.

Må si meg enig med Marius her, liker ikke at man kommer for nærme på tele shots, viktig å få med litt rundt også, ikke kun railen og personen, blir ofte kjedelige bilder av det! :)

Men tough, har du photoshop?:) Kan live opp bildet utrolig mye, gjøre det freshere... Arnold
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu