Play your own tune
Fotolek
hmm ok-fornøyd,trenger krtikk!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger201
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_223980} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Gosj... du er jo alldeles på hugget i dag! Liker dette bildet enda bedre enn det forrige du la ut. Du har kanskje smørt litt tjukt på med effekter, men ikke mer enn tålelig. Ansiktet til venstre virker litt forstyrrende, men jeg blir ikke helt enig med meg selv om det er på en bra eller dårlig måte. Kult bilde vertfall, det skal du ha!
jonas j.

jo,julie. enig i at ansiktet til venstre er litt forstyrrende egentlig. ser at det kan fungere negativt. men er en tanke bak det ansiktet som er viktig og klarte ikke få den inn på en annen måte. Bukker for kommentarer!
Avsluttet .

Heijhu på du ^^
Kreativt bilde det hær, ALLTIDS fint å se noe som er anderledes og ikke de normale dråpe bildene eller alle landskapene uansett hvor fine de kan være.
Julie kan kanskje mene d va litt mye effekter på bilde, men syntes egentlig det gidde bildet et egendefinert stil

Ville kanskje fikset litt mer på lyset over modellen, skapt litt spennende atmosfære, siden det er et blåse instrument modellen spiller på der. Får sånn jazz følelse :P hmm men snakk om instrumentet, så kanskje neste gang prøve å ta et bilde me instrumente i munnen å et uten, siden det ikke helt ser ut som om munnstykke er i munnen. Så kan du jo alltids bare fjerne resten av instrumentet i photoshop.

Og hatten, tja enten ville jeg fjernet rød fargen å gjort den sort hvit eller prøvd å lagd enn flosshatt, og samtidig gjort den større å trødd litt lengre ned på hodet, ville virket litt mer som om den faktisk satt på modellen. Men kanskje det var meningen at det ikke skulle se slik ut. Hmm og fjern den andre mannen i bakgrunnen, kanskje gjort han om til et eget bilde, siden det va gjort bra etterbehandling på den lille forstyrrelsen der.

keep up the good work :)
Avsluttet .

Nei, nei! Ikke finn på å rør hatten, vertfall ikke fargene... det er jo perfekt!

Okay, litt dumt spørsmål: Er det vannpipe eller blåseinstrument, eventuelt noe ganske annet? Jeg tok det for gitt at det er en pipe.
jonas j.

Janita: Ser mye av det du nevner og er enig. Men det er en tanke bak rødfargen i hatten og måten den er litt uplassert, men kanskje den ikke kommer frem slik det var tenkt. men takk for fyldig tilbakemelding.

Julie: Ser jo at det ligner mer på en pipe kanskje ja. men skulle forestille et blåseinstrument av et eller annet slag, derav tittelen: Lov å pynte seg med en fjong hatt, men spill på deg selv. på en måte. noe sånt. den duren. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu