Bøøø
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S 300/F4 D IF-ED
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger425
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_224031} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Oddvar T.
Dette likte jeg virkelig. Nydelige farger og kontrast. Skarpt. Flotte grønnyanser i dus og fin bakgunnen. Bevegelsesuskarpheten i blåmeiser er ypperlig. Så er det dette med kutting som er lett å påpeke. Blåmeisens vinge hadde kanskje vært fin å hatt med i sin helhet. At kjøttmeisen titter opp fra bildekanten er bare stilig.
Kenneth K.
Denne her fikke meg til å le. Hehe. Meget bra gjort. Fint dette var. Dette var et skøyebilde.


mvh Kenneth
Ivar B.
Artig situasjon dette. Det jeg liker er at blåmeisa er så bevegelsesuskarp. Ser rett og slett ut som den skvetter, og bokstavelig talt holder på å rammle av pinnen. Dette i kontrast til den skarpe kjøttmeisa som med et genialt kutt bare dukker opp i bildet. Likte dette. Mvh Ivar.
Kjartan T.
Fin situasjon som du helt sikkert var litt heldig når du fikk, men det er jo bare å klemme i vei når man har digitalt utstyr. Liker veldig godt at det er litt lys med å spiller i fjærdrakten her. Absolutt et severdig fuglebilde.
Kjell Sigurd S.
Takk for kommentarer. Ja, situasjonen oppstod forsåvidt tilfeldig i det jeg tok bilder av blåmeisen, da en kjøttmeis plutselig landet rett bak den og skremte vannet av krabaten. Skulle gjerne hatt med hele vingen men det gikk ikke denne gangen.

Kjell S
Ivar P.
Hei Kjell! Med en gang jeg så dette bilde så tenkte jeg at den ene fuglen løp bortover grenen klar for take off! Kanskje skremt av den andre fuglen?.. kan nesten skimte et smil på den... Stilig effekt med bevegelsesuskarpheten, som de andre kommenterte. Det eneste jeg har og utsette på dette bildet var at du hadde kuttet den ene vingen. Og at man kan skimte et tre i bakgrunnen på venstre side. Men utenom det så var det et livlig og fint bilde!

Mvh. Ivar
Sverre H.
Et utrolig artig bilde. Bevegelseuskarpheten var perfekt. Liker svært godt komposisjonen din, den understreker hendelsen. Vingen er nevnt, men uansett et flott sistuasjons foto. Mvh Sverre.
Avsluttet .
Hehe,morsom tittel på et flott bilde,skarpt og godt der det skal være skarpt og artig er det også,liker dette.
hilsen Tone!
Odd E. k.
Hei Kjell Sigurd!

Blåmeisen måtte nok vike plassen for kjøttmeisen. Der er det ingen forhandlinger, det er opplagt at det er bare å stikke. Flott fanget situasjon der skarpheten på kjøttmeisen er bra. Blåmeisens skarphet passer fint inn, da uskarpheten indiker bevegelse, og i dette tilfelle bort fra kjøttmeisen. At vingen ikke er helt med i øvre del er underordnet. Her er handlingen oversikteklig og fortellende. Flott fanget Kjell Sigurd!

Mvh

Odd E.
Anne-Lise S.
Et artig situasjonsbilde fra det man kanskje kan kalle ''gatefotografi'' i fuglenes verden! Flotte farger og god skarphet på kjøttmeisa. Blåmeisa stakkar, virker jo vettskremt...

Anne-Lise
Robin J.
Artig situasjon du har fanget. Slikt skjer når disse artene møtes. Bevegelsesuskarpheten hos blåmeiesen ble bra sammen med den skarpe kjøttmeisen. Fin formidling av livet blandt disse fuglene. Severdig. Mvh RJ
Knut H.
Kjempebra illustrert dag i meisenes verden,
blåmeisens fargespill kommer til sin rett i en sådan stund.
Øyeblikket er topp fanget.
Hilsen Knut
Steinulf L.
Teknisk meget bra, skarpt og fine farger. Her har du virkelig utnyttet bevegelsesuskarpheten fullt ut.
Kjell Sigurd S.
Takk for hyggelige kommentarer. Var egentlig litt spent på om dette fungerte.

Kjell S
Odd Tore S.
Hven bøer hvem her?
Hos oss er det blåmeissjefen som bøer alle andre, særlig kjøttmeiser.
Her ser det ut til at kjøttmeisen tar situasjonen med stoisk ro, mens blåmeisen er i ferd med å? På grunnlag av tittelen kan den være i ferd med å lette, men kjøttmeisen ser ikke særlig aggressiv ut. Om blåmeisen er i ferd med å lande, er det den som bøer, men kjøttmeisen tar det hele med ro.
Hmm, ikke lett dette, men det ser mest ut som om blåmeisen stikker uten at kjøttmeisen provoserer.
Fin kontrast mellom dynamisk og stoisk fugl, dog uten at jeg helt får med meg historien.
Odd Tore
Kjell Sigurd S.
Takk for kommentar OTS :-) Hos meg er det kjøttmeisen som regjerer blandt de minste, helt til spettmeis og grønnfink ankommer. De siste i store flokker.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu