Reinrabbens A Vinni
Jeg gikk en tung høst i møte etter at jeg mistet min høyt elskede Vinni på tragisk vis på hytta i sommer. Du hadde en personlighet som jeg aldri vil glemme. Jeg vil huske deg for den gode viltfinner du var . I løpet av dine 10 leveår skjøt jeg masse ryper,orrfugler og storfugler for deg, samt at du ga meg mye spenning på jaktprøver. Du ble eliteavelshund i NESK og hadde 1x1.AK , 3.VK , 4x2.Ak og 3x3.Ak på fuglehundprøve. På utstilling ble det 1,Ak og 3.Vk m.CK. Du hadde 2 valpe kull . Fra det siste kullet med NJCH Pascal har jeg en tispevalp. Takk for alle fine opplevelsene vi hadde sammen. Du vil vil alltid bli husket som den største.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikkor AF-S 70-200 f.2,8 VR G
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • AnnetJpeg
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger405
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_224596} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Stig B.

Alltid trist å miste en slik god venn og turkamerat. Må ikke la tristessen ved det hindre en i å starte opp igjen på nytt. Høres ut som masse gode resultater.

Bildet er fartsfyllt og viser en hund som får gjøre det den liker best, løpe fritt ute i naturen, i full firsprang. Skarpt og fint på hodet, fine flagrende ører og fin slengende tunge. Bra plassert i bildet. Et bilde for mimreveggen din.

Mvh Stig
Otto L.

Et meget godt bilde som beskriver hva hunden liker best og er meget flink til. Hadde med en Forster på jakt, Rondo, utrolig hvor langt og lenge den kan springe uten drikke og mat. Skriver Forster med stor F for jeg ble mektig imponert over lynne og styrke.
Knut H.

Hei Terje.
Flott bilde av en god hund som jeg har hatt den glede
og ha sett i fjell og hus,gode minner forsetter
i anetavlen hun har heldigvis etterkommere.
Tror de var litt Vorsthe i henne for som Otto
skriver var hun en evig sliter.
Knut
Avsluttet .

Vet alt om a miste en hund, mistet min etter 17 års kameratskap, men her har du et fantastiskt minne Terje. Virkelig et fartsfylt og flott bilde! mvh Ulv
Ann-Olaug T.

Hei..
Godt minne du har her.. Flott hundebilde med fart i, gode fargar, skarpt og fint hovud. God komp.
Mvh Ann-Olaug
Mari G.

Det er grusomt å miste en hund man har hatt i så mange år, en god venn. Heldigvis er det godt vi har minnene å leve på.

Utrolig flott bilde, det viser både fart og spenning samtidig som det er skartp og fint, ikke alltid så enkelt å få til dette sammen.

Mari
Camilla S.

Heisann

Takk for at du deler tekst og bilde med oss, trist å miste sin beste turkompis.

Synes bildet er meget flott, utrolig fin måte hunden kommer frem i bildet, mye pga den gulrøde naturen som gjør at han nærmest hopper ut av skjermen min.
Artig med ørene som flagrer, tegn på at her er det mye fart og spenstighet ute å går. Pent minne som du må ta vare på:)

-Camilla
Terje S.

Takk for positive ord alle sammen. Livet går nok videre selv om Vinni har forlatt oss. Jeg har heldigvis en valp etter henne som har vist samme takter som gamle mor. Det var litt tungt for meg å legge ut bilde i går og jeg legger ikke skjul på at det kom noen tårer. Terje
Magne Olav R.

Hei Terje!! Liker dette bildet kjempegodt, og jeg skjønner utrolig godt savnet av en god turkamerat som denne hunden må ha vært. Syns du har fanget inn alt av denne hundens vitalitet og glede i dette bildet. Fin skarphet, nydelige farger og fin komposisjon!! Hele bildet er fullt av liv, og det rører meg. Lærerikt å se og lære av!! Hilsen Magne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu