Still going strong...
Selv de utgåtte små fiskebåtene ''is still going strong'' på Malta. De var sjeldne å se, siden malteserne ofte satt og malte og flikka på båtene sine slik at de sterke, flotte fargene fikk dominere.
Bildet inngår i albumet Malta - Et fargerikt land sør for Italia. Kjent for sine fiskebåter, sitt klima, sin historie og sin kultur.
Utstyr
  • Canon Powershot S230 (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger489
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_224922} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Stig Børre E.
Hei Anne-Lise. Liker dette. Flott detalj, godt sett. Fint utsnitt,
fine farger. Teknisk bra. Fint med ringene i vannet - gjør at flaten ikke blir tom og kjedelig. Bra.

StigB
Ivar B.
Fin flateinndeling og flotte detaljer i båtripa. Enig med forrige taler om at ringene i vatnet er svært viktig for å gi liv i vannet som uten hadde blitt tomt. Mvh Ivar
Anne-Lise S.
Tusen takk! Ja, ringene i vannet gjør mye for bildet! :-)

Anne-Lise
Kjell Sigurd S.
Fargerikt båtmiljø i en enkel komp. Liker detaljene i båten. For meg kunne den forsåvidt fått større plass i bildet. Mangler litt på skarpheten? Jeg hadde ikke blitt med deg på sjøen i denne holken :-)

Kjell S
Anders H.
Likte dette Anne-Lise. Veldig enkelt og bra i både komp og farger. Vannringene er blitt nevnt, og jeg er enig i at bildet hadde blitt for tomt uten de. Det eneste konstruktive jeg har å si her er at jeg gjerne vil se en versjon der du har rettet opp bildet slik at de lyse stripene i de øverste bølgene ligger vannrett. For meg blir det en litt ekkel følelse av det, men det er kanskje meningen (?).

Anders
Kenneth K.
Hei Anne-Lise. Jeg syns dettte var et bra bilde med en god tittel. Dette var fint og skarpt bilde. Jeg syns komposisjonen var flott. Hehe de ringene i vannet ja, det ble en stor pluss i boka det. Flotte farger. Ser hvordan de båtene råttner opp. Det er litt trist å se. Men men jeg hadde ikke godt opp i en sån båt. Et veldig bra gjennomført bilde.


mvh Kenneth
Anne-Lise S.
Takk til dere tre!

Anders: De lyse ''stripene'' på øvre krusninger kommer av lyset som var, og de bidrar til liv i vannet. Ringen i øvre kant er viktig for bildet, og jeg vil miste noe av den om jeg retter opp bildet (i alle fall utfra det jeg til nå kan om å rette opp), og kanten på båten vil også måtte kuttes litt + at vinkelen på den vil bli annerledes enn nå. Ergo så mener jeg at bildet må være slik det er nå.

Anne-Lise
Odd Karsten H.
Dette bildet fekk meg til å minnes eit fjernt land som heiter Barndom, det landet der fargar og lukter er sterkare enn dei er her.

Eg ville rettnok kutta annleis enn det du har gjort: Eg ville kutta bildet til eit kvadrat - og dermed ofra halva av den store ringen, men eg liker det no slik du har gjort det òg.

Odd
Odd Tore S.
Minner meg om båten ved navn ''Livets fortapelse''.
Fint utsnitt, godt gjengitt struktur i treverk og maling.
Ringene i vannet er litt artige, førte tankene mine i retning av skipsrotter som forlater det synkende skip.
Odd Tore
TH S.
som stig sa;
''Flott detalj, godt sett. Fint utsnitt,
fine farger. Teknisk bra. Fint med ringene i vannet - gjør at flaten ikke blir tom og kjedelig. Bra''
:)
Anne-Lise S.
Fikk en liten assossiasjon til ''Det kom et skip til Bjørgvin i 1349'' utfra kommentaren din om skipsrotter, Odd Tore! Du har ellers gode bilder med ''Livets Fortapelse'' også. Takker for den! :-)

Din kommentar rører ved noe i dypet, Odd Karsten, og det er ordene dine om ''Eit fjernt land som heter Barndom....'' som treffer. Dersom dette bildet fikk frem slike tanker hos deg, så er det rett og slett rørende for meg å få vite at jeg har truffet noen på en slik måte med et av bildene mine! Takk! :`-)

Å henge seg på andres ord er av og til det som skal til, TH, fordi det er akkurat hva man tenker selv! Takk for at du fortalte meg hva du synes! :-)

Anne-Lise
Mona J.
Et bilde som rører ved noe og gir mye, men jeg synes vannet gir minst, så jeg tror kanskje jeg er enig med Odd Karsten når det gjelder kvadratet, men jeg liker også bildet godt som det er.
Hilsen Mona
Frode F.
Deilig, deilig, deilig, DEILIG!

Mange assosiasjoner her...

Du ser ikke mange ''strilabåter'' med slike herlige farger her på bjerget.

Nydelig fargesammensetning, hvorfor farger ikke vi båtene våre sånn?

Du har et godt blikk, Stangenes.

FF
Anne-Lise S.
Hjertelig takk for fargerike kommentarer! :-)

Anne-Lise
Avsluttet .
Hei,
Dette kunne nesten vært omslagsbilde til en pocketutgave av Hemingways “Den Gamle Mannen Og Havet”. Jeg aner et renpillet skjelett av en stor, stor sverdfisk bundet fast på andre siden…
Ellers er det mange gode assosiasjoner til slike ting som virkelig er brukt gjennom lang tid. I tidligere tider var folk trolig materialister på en annen måte. Fordi det oftest var et stort løft å skaffe nye ting, utviklet de et dobbelt forhold til de gjenstandene de omga seg med. De måtte være funksjonelle, og samtidig måtte de vare så lenge som overhode mulig. De måtte passes på, stelles – og dermed fikk man også et følelsesmessig forhold til dem. I dag er det trolig mer vanlig at man kjøper seg funksjoner, gjenstaden i seg selv er ofte mer underordnet. Krav til funksjon forandrer er seg raskt. Det er nok lettere å bli glad i et lommeur enn en mobiltelefon.
Jeg liker dette bildet veldig godt.
Mvh Rune
Anne-Lise S.
Hei Rune! Takk for velformulert kommentar som strekker seg godt utover de gjennomsnittlige!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu