Sammensmeltet
Har desverre ikke Micro/Macro linse ( står høyt på ønskelisten, Kansje jeg har vert snill jente i år....) et område jeg ikke har utforsket noe særlig enda, men jobber med saken. Håper dere har tips og råd å komme med! Kansje litt forstyrrende bakgrunn? Komentarer og råd motaes med stor takk.
Utstyr
  • Nikon 50d
  • Nikon AF-S NIKKOR 18-70mm 1:3,5-4.5G ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger285
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_224978} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kjetil Greger P.

Flott og spennende motiv. Det kan gjøres veldig mye ut av den
MEn hva med å prøve litt andre vinkler ?
Roy H.

Jeg får en kald fornemmelse her... :-) Jeg er enig med KGP ang andre vinkler.
Mvh Roy
Birger N.


Jeg må si at dette bildet kom høyt på listen min, noe annet som gjør det er et macro til jul. Er litt i samme båt som deg akkurat på det punktet....
Det kalde i bildet smelter sammen med kjettingen, som jeg forbinner med noe helt annet en varmt. Liker det

mvh birger.
Elise S.

Tusen takk for komentarer Kjetil, Roy og Birger. Prøvde litt på andere vinkler også, men kjettingen var festet fra gulv til tak på varandaen til ei hytte, så da fikk jeg med vegger, tak, eller gulv. Skulle gjerne hatt mer spillerom på vinkler. Og ja, det var kaldt, men vinteren kan være vakker, og spennende å fotografere i! :) Takk igjen for komentarer.
Eli Sunde E.

Hei Elise!

Fant på at jeg skulle gå inn å se om du hadde noen nye bilder, og da åpenbarte det seg et kjettingbilde.Bildet var fint det, og bakgrunnen var jo helt flott!

Har tatt mange bilder idet siste (vært i Olden og Bergen),men jeg er ikke fornøyd med den linsen som er mest anvendelig (28-90mm).Det er den dårligste og hører til det gamle filmbaserte kameraet mitt. Det blir vel nyinvestering om ikke altfor lenge. Skulle også hatt meg en microlinse. Aller helst skulle jeg hatt med nytt kamera (mye vil ha mer).Har forresten nettopp kjøpt med ny blitz til kr 4500,-.

Klem fra tante Eli
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu