Hair Logo
Dette er et utkast til logo for en lokal musikal. Bildet er fremdeles i ''prosess'', så det hadde vært fint med tilbakemeldinger før det går i trykken.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger212
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_22496} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torunn B.

Hei, Tom!
Jeg syns det er et flott bilde. Det virker autentisk, og bringer frem minner fra dengang da... Og jeg har faktisk sett HAIR i London i 1970. Dette kan du trygt bruke.

Torunn :-)
Carsten A.

Meget slående, og det var vel hensikten. Direkte og fint blikkfang. Dette kan du trygt bruke ja, kunne nesten friste meg til å gå på en slik forestilling, selv om musicals etter min mening stort sett er gørr kjedelige.

To prikker over i-en er vel ment også å skulle være litt oppsiktsvekkende, normalt antyder det jo en selvstendig uttale av vokalen.
MVH CA
Kjetil N.

Tøff som plakat. Skal den trykkes bør du ha en tykkere rød kant rundt.
Frank W. G.

Hei, Tom!1
Få den trykket. Det er nok en plakat som blir sett. Flotte farger som skaper nysgjerrighet til plakatens budskap.

Frank
Tom B.

Flott, da er vi vel nesten i mål da !
CA: Det er ikke to prikker, men et liggende 8 tall. En detalj som er tatt fra originalplakaten. Hva det betyr for uttalen vet jeg ikke....
Jeg tenderer til å være enig med deg når det gjelder musikaler/musicals, men sjøl danset jeg på scenen i Paris når denne var på høyden, så den er et av fundementene i min kulturelle legning.
TomB.
Thorfinn B.

Uendelig-tegnet symboliserer vel hvor uendelig kjedelig musicals er, eller kanskje at dette er en musical som vil gå i det uendelige....! Det siste kan jo virke ganske sannsynlig.

Bra bilde Tom, men personlig synes jeg den øvre gulfargen blir FOR slående og tiltrekker seg svært mye oppmerksomhet. Blikkfanget skal vel i første rekke være ansiktene og håret. Ikke øvre høyre hjørne?
Tom B.

Du er inne på noe Torfinn. Jeg lurere egentlig på den (de) sorte trekantene nær midten. Det ligger en liten jobb og venter der kanskje ?
TomB.
Thorfinn B.

ja disse ''trekantene'' satt jeg også å lurte litt på, men kom vel til den konklusjon at de ikke gjør all verden.
Avsluttet .

Iøyenfallende plakat som treffer hairfilosofien som den skal. Mye bra vibber her!
Jeg synes det er bra, men kunne godt tenke meg at teksten hadde vært større, kanskje hadde fyllt hele bredden av bildet . Dette fordi jeg synes det digre sorte håret skaper for mye ''dødflate'' i bildet.
MVH
Jon-Petter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu