Handlemania II
Utstyr
  • Fuji S3 Pro
  • Tokina ATX -PRO 12-24 F.4 DX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger561
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225240} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Liker denne typen bilder, får en litt uggen følelse av dette tho...Ikke pga utføringen, men pga det helvetes julemaset, alle er kald og romsterer rundt i kjøpesenterene helt oppslukt i sin egen ''giverglede''. Fint bilde.
Odd Tore S.
Herlig illustrasjon av hvorfor jeg skyr handlesentre generelt og spesielt i julestria. Skulle jeg ønsket noe annerledes, måtte det vært enda flere folk.
Passe bevegelsesuskarpt, heller for lite enn for mye, og passende gråpreg på gulvet.
Dette er nok ikke det bildet handelsstanden vil betale for å bruke i julereklamen!
Odd Tore
Knut L.
Hei Marcelo -

Dette er stemning - det bare suger, suger deg nedover der du står på ''balkongen'' - det er bare å hive seg uti malstrømmen - og snart er det jul !

Fin effekt igjen med de skrå vidvinkellinjene og uskarpheten på bevegelige objekter, mens statistene og omgivelsene ellers i julehuset står skarpt frem.

Og som i ditt forrrige bilde; fint utsnitt og elegant komposisjon. Meget bra teknisk og gode farger.

M.a.o. - Vel blåst, igjen.

mvh
Knut
Lars-Anders M.
Helt i min smak. Stå på.
Marcelo V.
Takk folkens for kommentarer, vi nærmer oss en tid med høy stressfaktor, jeg regner med at jo nærmere Jula. jo kortere lukkertid kan man bruke for å få like mye bevegelses uskarphet. ;-)
Ivar B.
Du formidler stresset på en utmerket måte her. Bevegelsesuskarpheten fungerer fint, kunne tenkt meg større trøkk av folk.- Tror dette hadde understreket poenget sterkere. Fin ide og godt gjennomført. Mvh Ivar.
Marcelo V.
Takk for kommentar Ivar jeg regner med å forsette med dette prosjektet utover desember og da regner med at det blir flere og flere folk i bildene, :-)
MV
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu