Perleugle
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger674
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225341} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (31)
Håvard O.

Dette må jeg si jeg likte. Fint og skarpt bilde. Blir kanskje litt vanlig, men hva blir vel ikke vanlig uansett. To ting jeg ville tenkt litt på, den ene er å få enda bedre skarphet, og den andre er å få selve fuglen lysere. Men ellers ett veldig fint bilde.
Sverre H.

Hei Robin. Jeg synes ikke dette er vanlig. Du formidler en flott villmarks stemning. Jeg skal ikke begi meg ut på farge kommentering da jeg ikke kjenner arten noe særlig, jeg konstaterer bare at fargene i bilde er vakre og står fint sammen. Liker at det virker som om bildet er tatt om kvelden eller morgen.

Bildet fremstår for meg som et bilde av høykvalitet. Godt plassert skarphetsplan og balansert komposisjon. For meg gjør det ikke noe at ikke hele fuglen er sylskarp.

Likte dette svært godt. Mvh Sverre.

Kjell Ivar Ø.

Flott bilde Robin en fugl som er heller skjelden her heime.
Ville kanskje prøvd og tonet ned litt den lyse himmelen.
Mvh Kjell Ivar
Gunnar K.

Flott bilde av flott fugl. Øyne og nebb er skarpt, noe jeg synes er viktig, at deler av bakparten til fuglen er uskarpt synes jeg ikke gjør noe.
Du har grunn til å være fornøyd. Mvh Gunnar Kjærstad
Frode F.

Dette har du all grunn til å være fornøyd med.

Synes ikke små uskarpheter gjør noe så lenge øynene er i fokus.

Etter det jeg kan se er de det her.

Herlig bakgrunn.

Stå på!

FF
Egil S.

Veldig nærme noe helt perfekt her.
Den lyse himmelen i toppen, skulle kanskje vært tonet litt ned, men undertegnede regner dette som pirk.
Meget godt bilde der øyet er i fokus, og det er det viktigste!
Avsluttet .

Så flott, den poserer fint her. Et realt blinkskudd. Mvh Liselotte
Hans-Jørgen H.

Hei Robin!
Et meget bra perleuglebilde. Skarpt og fint komponert på den vakre kvisten.
Et herlig blikk!
Hilsen Hans-Jørgen.
Odd E. k.

Hei Robin!

Et flott positur av perleugla. Flotte fine farger på fuglen, men det skotter noe på skarpheten. Muligens noe for lys himmel, stjeler noe av oppmerksomheten. Et flott komponert bilde i et fint utsnitt Robin!

Mvh

Odd E.
Anne-Lise S.

Utrolig hvor godt øyet er i fokus her! Fantastisk skarphet der. Om øvre del av himmelen var noe mørkere ville du fått ugla enda bedre frem. Ellers kjempeflott!

Anne-Lise
Anne R.

Dette var en nydelig liten kar.
Flott bilde.
Hilsen Anne
Bent O.

Hei Robin.

Et meget fint bilde av perleugla. Ser at noen skryter av skarpheten, mens andre klager poå skarpheten!!??? Jammen meg ikke lett å tilfredsstille alle her. Skarpheten er mer enn god nok for min del iallefall. Fint bilde!

mvh Bent
Camilla S.

Heisann

Nydelig!
Ugler er helt fantastisk å studere, fin fjærdrakt dem har, og hodet er helt facinerende. Synes du skårer høyt i dette bildet, veldig god skarphet i mine øyne. Selv synes jeg ikke det gjør noe at toppen av bildet er så lys som den er.
Du skal være fornøyd med dette bildet!

-Camilla
Robin J.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger og anbefaling. Ser det er delte meninger om skarpheten. Mener selv det er viktig her at nebb/øyne er skarp. Lysforhold tillot ikke mindre blender her dessverre. Mvh RJ
Torgeir Pande B.

OI! dette var utrolig bra! Skarpt og bra komp!

MVH:
Torgeir!
Kjartan T.

Pent høstbilde av perleklumpen. De fleste bildene av denne arten er tatt ved reirhullet så det var befriende å se noe annet. Skarphetsplanet er helt riktig. Synd at du ikke klarte å komme deg litt høyere slik at du unngikk den lyse himmelen. Jeg tror bildet ville ha fremstått som ryddigere og mer balansert dersom det hadde vært mulig å fått til en helt dus, brunfarget bakgrunn.
Eyvind R.

Et godt uglebilde. Velplassert fokusplan og bra med detaljer. Enig med Kjartan mhp. bakgrunnen.

Mvh Eyvind
Kjetil S.

Knallbra perleuglebilde. Vanskelig art å få gode bilder av utenom på hekkeplass. Skarpheten er mer enn god nok for meg, og sitter på øynene.

mvh Kjetil
Avsluttet .

Heiheei!
Dette var et fint bilde av ei perleugle ja! Liker den duse bakgrunnen med farger som går igjen i ugla! Liker også antydningen av gult som går igjen i uglas øyne.
Terje S.

Skarpt og flott bilde dette Robin . Støtter meg ellers til Kjartan sin kommentar.

Mvh Terje
Morten W.

Bare flott dette, Robin.
Ivar B.

Nydelig bilde av perleugla dette Robin. Teknisk bra og du har fått fram fine detaljer i fjærdrakten. Bildet krones med fint lys, og tendenser til miljø i bakgrunnen. Dette kan du være fornøyd med! Mvh Ivar.
Knut H.

Komposisjonen er etter min mening perfekt,nydelig bakrunn
og skarpheten er god på hode ellers var vel ikke
lysforholdene så gode heller.Meget godt bilde
av en sjelden gjest for de fleste av oss.
Hilsen Knut
Kjell Sigurd S.

Førsteklasses Robin. Lyset faller fint på fuglen og den er skarp der den skal være. DOF er tilstrekkelig. Enig i at himmelen er i lyseste laget, men det forstyrrer ikke for mye av et svært fint bilde av en flott fugl. Liker det.

Kjell S
Svein B.

Ah- dette var artig å se Robin, riktig fint perleuglebilde- også løst på en fin måte. Det er mange perleuglebilder å se- med ei striøyet perleugle som halvforskremt stirrer inn i kamera og ønsker fotografen bort fra reirplassen fortest mulig. Dette bildet her kan like godt være fra en hekkeplass- men det gir ikke uttrykk for det. Rolig og fin atmosfære, den fint mønstrede perleryggen, og den fine ugleprofilen. Teknisk upåklagelig- lyset tatt i betraktning. For min del er ikke den lyse delen av bakgrunnen noe problem, det er noe fargestikk i overgangene som kanhende kan rettes litt på, men ellers er dette lekkert.

Mvh
Svein B
Odd Tore S.

Rent, pent og rolig. Fulltreffer med fokus.
Litt mer DOF ville ikke vært av veien, men jeg regner med at det er det muliges kunst du har bedrevet. Det samme gjelder bakgrunnen. Det er så lett å forvente at andre har de idéelle forholdene man aldri opplever selv!
Vellykket, og nå vet jeg at ugla som sitter og stirrer på meg ikke er en perleugle. Den endte sitt liv i topplyskasteren på El 11.
Odd Tore
Eirik G.

Hei,

Synes også himmelen er litt for lys og gjør ugla litt mindre synlig. Ellers fine og naturlige farger på fuglen. Sjelden å se den sitte så åpent, skremt den ut fra dagleie på første forsøk?

Eirik
Avsluttet .

Hei Robin
Flott bilde. Jeg liker den rolige og melankolske stemninga du har fått frem. Det er noe tankefult og over ugla der hun sitter alene uti villmarka.
Bildet fortjener en enbefaling.

Ellers er jeg enig med kommentaren til Svein Bekkum.


Mvh
Bård A

Stig B.

For en novise som meg så må jeg si at dette er et meget vakkert og stemningsfullt bilde som ikke leder tankene hen på reirsituasjon. Flotte detaljer, fin positur, bra plassering av skarphetsplanet. Tåler også godt himmelen i bildet.

Mvh Stig
Terje K.

...topp bilde, men kunne tenkt meg litt mer luft - både til venstre og høyre for ugla. helt klart en smakssak, dog:o)

-terje-
Terje K.

...topp bilde, men kunne tenkt meg litt mer luft - både til venstre og høyre for ugla. helt klart en smakssak, dog:o)

-terje-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu