Transaquatica
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-06 22:48:44
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-01-14 22:54:05
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • EF-S 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger545
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225395} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Anne-Lise S.

Dette bildet kan du gjøre utrolig spennende dersom du beskjærer det under brua nedenfor buskaset på andre siden der. Lyset og linjene du da får frem, samt brobeina, gir en abstrakt, myk virkning som jeg tror vil treffe fler enn meg. Slik det er nå blir det mye rusk i øvre kant og i buskaset på andre siden under broa, og det forstyrrer de myke, fine linjene i vann og farger. Kanskje et tips til ettertanke og utprøving?

Anne-Lise
Avsluttet .

Helt enig med Anne Lise,dette må du beskjære.Bildet har nydelig lys og farger,men broen forstyrrer et ellers nydelig utrykk.
Hilsen Tone!
Arne M.

Hei Anne-Lise og Tone, takk for gode innspill. Jeg har sett litt nærmere på beskjæringene dere har foreslått, og ser forsåvidt poenget deres. Jeg er bare ikke helt sikker på hvor enig jeg er med dere. For meg er broen og byen helt i overkant i bilde en forankring i en virkelig verden, hvis jeg kan kalle det det. Spenningsfeltet mellom dette og det mer drømmende og abstrakte som vannet og lyset utgjør, blir for meg litt av poenget med bildet. Men her er det rom for mange meninger, og jeg tar gjerne i mot flere gode og konstruktive tips.

- Arne
Stig S.

Ser poenget ditt ang. beskjæring, men er likevel enig med Anne-Lise og Tone. Altenativt ville jeg kappet en liten cm (ved den tversgående bjelken) i toppen, slik at en bare får en liten (irriterende) antydning av virkeligheten der oppe.... Liker dette.

--stig--
Arne M.

Hmmm. Det ser ut til at jeg er i ferd med å tape denne diskusjonen:) Jeg skal legge ut en versjon i en beskjering som sikrt ligger nærmere opp tild et dere foreslår. Takk for kommentarene

- Arne
Stig S.

Nå tok du alt for mye! Synes du ihvertfall må ha med en (god) del av det mørke feltet øverst; i v. 2 mangler noe som gir bildet spenning og tyngde. Da er v. 1 bedre.

Noen blir aldri fornøyd, vettu ;-)

--stig--
Anne Lene B.

Hei Arne
Et fantastisk stemningsfullt bilde!! Vakre toner og meget god komp gjør at dette bildet blir bokmerket og anbefalt! Litt pirk til slutt, jeg ville kuttet rett under rekkverket, ikke så langt ned som versjon 2. :-)

Mvh
Anne Lene
Andreas S.

Hei

Måtte se v2 i fullskjerm med hvit ramme her.. NYDELIG! Dette var skikkelig vakkert og bra utført. Herlig sløring på vannet og flotte fargetoner. Lever opp til anbefalingen!

Mvh. Andreas D.
Christer M.

Hej Arne! fin bild,fin stämmning! tycker att jag känner igen mig! Är det systembolaget i bakgrunden!! Mvh Christer
Arne M.

Hei hei folkens takk for flotte innspill. Og tusen takk for anbefalingen Anne Lene. Jeg tar med meg tipset ditt om beskjering. Og til deg Christer... oh yes, det er systemet som ligger der bak. Jeg sto i ly av roklubbens balkong i et veldig regnvær:)

- Arne
Catrine H.

Jeg bare elsker dette bildet!
Liker v2 best, men kanskje du ikke hadde trengt å kutte så mye oppe, hadde kanskje vært fint om du tok med mer detaljer fra det sorte oppe i høyre hjørne? :)

Vil se flere slike bilder! Du er fantastisk god på landskap og natur, finner alltid de gode motiv, beundringsverdig! :)

Catrine
Elin Merethe S.

Hei, dette bildet likte jeg veldig godt! Versjon 2 er absolutt den beste her, men er enig med de som sier du har kuttet for mye. Det bør være igjen litt av broen, men kun noe av den mørke delen. Utrolig flotte farger -nydelig bilde!

Mvh Elin..
Marit O.

Hei Arne!
Nydelig slør lys fargetoner og linjer, versjon 3 er lekker!
Marit :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu