bevegelighetens blå evighet
Utstyr
  • canon EOS 350D
  • tamron 90 mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger470
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225462} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Geir Ove T.

Rett og slett behagelig. Usikker på om det kunne vært mer skarphet i bølgen... Liker kompsisjonen din også.
Helge R.

Bølger er som livets hjerteslag, jeg har soveromsvinduet ut mot Middelhavet, 20 m, og vugges i søvn av de evige bølgeslagene mot stranda. Jeg liker det tette utsnittet og blåfargen, hilsen
:)Helge
Avsluttet .

Hei Ingebjørg
Du gjør det så vanskelig. Det er igrunnen på oss kommentatorer jeg sikter til:)
Det finnes ikke så mye å si til dette annet en at bildet er fint og med en passende tittel.

mvh arild
Stig Børre E.

Fint utsnitt dette. Liker den grunne dybdeskarpheten. Fine linjer, passe minimalistisk.
Jeg er ikke helt fornøyd med fargetonen. Det virker litt ''skittent'' på en måte.
Det blir litt mye magenta, spesielt i de lyseste partiene. Har du brukt shadow/highlight funksjonen for å dempe høylysene?

StigB
Ivar B.

Ja det er blått, det er utfordrende flateinndeling som bygger på store tomme rom som likevel fungerer utmerket. Det er også i grenselandet mellom det abstrakte og det konkrete, så det er ingen tvil om hvem som er fotografen. Liker flateinndelingen og dybden, men er enig med forrige taler om litt mye magenta. Mvh Ivar
Espen A. I.

Hm, ja, dette er svært spesielt, men jeg liker det også likeså.

Veldig lekker flateinndeling - synes skarphetsplanet ligger meget bra som det gjør nå. Ikke kutt eller skarp opp - føler du er i mål her.

Den skarpe og fremtredende blåfarver er også tiltalende.

-Espen
Anne-Lise S.

Midt mellom abstrakt og natur. Blått og vakkert. Både liker og ikke liker det. Det ufokuserte nærmest kamera irriterer øyet litt, mens bølgen der ute smyger seg inn som noe vakkert. Spennende!

Anne-Lise
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer her.

Helge - Soveromsvindu ut mot Middelhavet hørtes deilig ut akkurat nå..

Stig B og Ivar - jeg har ikke brukt shadow/highlight, eller noe annet for den del, til å dempe høylys. Det eneste jeg har gjort med bildet, er å forsterke blåtonen. Magentaen kommer nok fra den rosa solnedgangen. Bildet er tatt på ettermiddagen sist lørdag.


-ingebjørg
Rune S.

Hallo Ingebjørg! Måtte jo inn å se på dine bilder etter du kommenterte mine. Jeg falt for dette. Jeg synes det er ett flott snitt og en herlig blå-farge. Er ikke naturen fantastisk?
Hilsen Rune
Fred S.

Lenge siden jeg har vært innom siden din Ingebjørg, det ser jeg ikke minst på nytt profilbilde, med styrkedrikk i hånden og greier.
Pent dette, veldig Ingebjørgsk, og fin kraft og dynamikk i den bølgen; ser ut som den er klar til å ''eksplodere''. Eller er det is....?
Roger K.

Hei Ingebjørg!
Fin blåtone i ditt bilde og vil tro du har beveget deg litt inn i blåtimen. Spenning i bilde hva som bryter løst i den bølga som kommer mot. Kanskje litt tomt i bunn etter min smak, men et bra utført jobb av deg igjen.

Mvh Roger
Jóhann Á.

Hei Ingebjørg!
Det er ingen som er så rå når det gjelder å bruke høydeformat, som du! Og i ramma er jo alt lagt ryddig på plass, men innholds og opplevelsesmessig gir det ikke meg det store.

MvH, Johann
Odd Tore S.

Typisk deg igjen, i format og fargevalg, og også i utfordrende innhold.
Pent, men noe statisk og samtidig litt ullent, ikke helt slik at jeg kommer i resonnans. Men det er ikke så lett å få til heller!
Spennende å følge med på hva du foretar deg.
Odd Tore
Avsluttet .

Hei.
Enda eit fotografi som viser ditt naturpoetiske bildesyn der tittelen hjelper ein på veg i forståinga.
Paul.
Kamran I.

Behagelig...

mvh,
-m.Kamran-
ingebjørg fyrileiv g.

Takker for kommentarer!

Rune - jo, naturen er veldig fantastisk!

Fred- litt styrkedrikk er en nødvendighet for noen, vet du ;) Det er ikke mye is her, nei. Men en bølge som er omlag to cm høy.


-ingebjørg
John H.

Hei Ingebjørg.
Et veldig annerledes vannbilde dette. Og et fint resultat med bestevennen din, Tamron 90. Du er en mester i å gjøre det lille stort. Har studert dette bildet noen runder. Hadde lyst til å endre inndelingen men har kommet til at den er veldig riktig. Du har et stort talent når det gjelder komposisjon og ''gamlefar'' lærer stadig vekk noe fra deg.
MVH
John
Inger-Lise S.

Et fint motiv med vakre blåtoner. Fin komposisjon. Først ønsket jeg bølgene skarpere,men er usikker.. Tror jeg ville fokusert på bølgen og brukt lenger lukkertid, men nydelig er det likevel :-) Du har virkelig ''blikket''!

Inger-Lise
Bjorn F.

Poetisk ,enkelt og så vakkert.
Hilsen Bjørn.
ingebjørg fyrileiv g.

Takk så mye til John, Inger-Lise og Bjørn.

John - det er veldig hyggelig å høre at du lærer noe av det jeg gjør! Jeg kan vel ikke nekte for at jeg ar tilbringt mer tid med Tamronen i det siste enn vennene mine..

Inger-Lise - Jeg er enig med deg ang. fokuspunkt, men det gikk så fort til at lyset forsvant.


-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu