Blåråke
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger332
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225588} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ole Petter D.

Flott bilde av en fugl jeg aldri har sett før.
Hadde vært artig å vite hvor dette er tatt.
mvh
Ole Petter
Hege Ø.

Ja, et flott bilde av en vakker fugl. De hvite feltene forstyrrer meg litt.
Ivar B.

Litt av en fargeklatt dette:-) En sjeldenhet er det sikkert også uten at jeg er noe ekspert på det området. Som artsportrett er dette meget bra. Teknisk god, og en bakgrunn som gir liv og miljø i bildet. Det utbrente området til venstre i bakgrunnen plager meg ikke så mye da det ikke trekker oppmerksomhet fra fuglen eller gir urolig bakgrunn. Selv om denne er sjelden, så savner jeg kanskje litt i formidlingen, vet ikke helt hva jeg savner, men jeg synes det mangler noe som gjør at bildet blir sittende. Dette er ikke negativt ment fra meg, men et av dine kjennetegn som fotograf slik jeg ser det, er at bildene dine berører og formidler. Men bevares et godt bilde er det. Mvh Ivar.
Espen S.

Nice! Flott og fargerik fugl.
Henger meg på kommentaren til IB, med unntak av at jeg lar meg forstyrre av det hvite til venstre i bildet.

Espen
Hans-Jørgen H.

Hei Magnus!
Et veldig interressant og spennende bilde av en utrolig farverik og sjelden fugl. Er også nysgjerrig på hvor det er tatt. For meg representerer denne arten noe litt mysteriøst og eventyrlig...
Hilsen Hans-Jørgen.
Kjell Ivar Ø.

Henger meg på komentaren til Hege. Utrulege farger på denne fuglen.
Er det den som var her på Møre du har fått bilde av ?.
Mvh Kjell Ivar
Magnus R.

Hei !
Takk for kommentarer.
Dette er en Blåråke som jeg fotograferte i Krüger nasjonalpark i Sør Afrika i april. En av de flotteste fuglene jeg vet om.
Angående de hvite feltene i bildet mener jeg at de absolutt må være med, kunne kanskje masket litt på begge sider slik at det ble dannet en tydeligere diagonal.

Med vennlig hilsen
Magnus
Eirik G.

Hei,

Fint at du har unngått og fått fuglen inn i de lyse feltene. Ellers er vinkelen lite nyskapende på disse artene som poserer rundt omkring. Du har fått frem fargene i fuglen bra synes jeg. Fuglen er forresten en Lilac-breasted roller, altså en råkefugl, men ingen blåråke. Det er vel dog mindre viktig i denne sammenheng....

EIG
Magnus R.

Enig med deg Eirik, dette er ikke noe nyskapende greier, det er slik man ser den sitte langs veien.

Mvh
Magnus
Avsluttet .

Nydelig bilde av en flott fugl, fine farger. Det er nok en savanneråke ( Lilac breasted roller). Den poserer fint på kvisten sin og speider utover.
Mvh Liselotte
Morten N.

Hei!
For orden skyld så er dette ikke en blåråke,men en savanneråke.Arten tilhører samme familie-gruppe som den europesiske arten du referer til.
Artens engelske navn er Lilac-breasted Roller og finnes bredt utbredt i afrika.

Mvh Morten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu