Etter stormen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger349
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225747} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ivar B.
Flott formidling av dønninger som bryter mot land. Jeg liker det tette utsnittet som gjør bølgen kompakt, og dermed formidles det mer kraft og fart i bildet. Flott driv i bildet, og spruten på toppen i motlys var veldig lekker. Det jeg også liker er at du tross det nære og tette utsnittet greier å få med litt omgivelser. I hjørnene oppe vises bakgrunnen. For meg ser det ut som det skråner oppover, og jeg får dermed en følelse av at neste bølge reiser seg i bakgrunnen. At bakgrunnen ligger i skyggen og er mørkere øker dramatikken. Ligner på en stein på mølen dette:-) En flott naturskildring Magnus. Mvh Ivar.
Stig Børre E.
Hei Magnus!
Regnet med å se pepperkakebilde jeg nå... :-)

Ja her var det krefter. Lys og eksponering er veldig bra. Stenen i vannet ser litt ''grumsete'' ut. Tror også det hadde gjort seg med litt mere luft oppe.
Hvor er dette?

StigB
Tom E.
Hei!
Fin komposisjon,likte lyset som bryter gjennom på bølgetoppen.Stenen er med på å tilføre bildet det lille ekstra.Fint.
mvh tom
Magnus R.
Dette er fra Mølen etter stormen Helga for ca 2 år siden. Enig men mere luft oppe, bølgene ble større enn forventet. Mange kjenner nok igjen denne steinen, fra bilder fra Mølen, den er ganske høy, så dere kan tenke dere hvor høye dønningene var.

Stig, pepperkakebilder og pølsevannbilder kommer senere.

Mvh Magnus
Eyvind R.
Et godt bilde. Fin effekt av lyse og skyggefyllte partier. Steinen gir bildet nødvendig ''tyngde''.

Bra!

Mvh Eyvind Rugland
Ketil K.
Et bilde med fart og stor kontrast og ikke minst et vidunderlig lys. Skulle gjerne sett litt mer detaljer i den mørke stenen, og hatt med toppen av bølgebuen.
Kjell G.
Det må ha vært en fæl storm om dette er etter stormen. Jeg er enig i at det kunne vært mer luft over den herlige lysbølgen. Men bildet er veldig flott uansett.
Magnus R.
Det var en fæl storm, skogskader for over 30 millarder i Sydsverige + at mellom 5 og 10 mennesker omkom.

Thorfinn B.
hei Magnus. Savner avslutningen/buen oppe samt noe mer smell/detaljer i resten av bildet. Virker litt flatt..., men nydelig lysspill i bølgen !!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu