Pilfink
Usikker på utsnittet her
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S 300/F4 D IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger278
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225952} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Inge S.

Hei.
Et flott motiv hvor det tekniske sitter etter mitt syn.

Mvh Inge
Svein B.

Jeg er ikke helt med på utsnittet her- selv om jeg føler meg litt bundet av noen ''utslitte'' komposisjonsregler når jeg sier dette. Hadde pilfinken vridd hodet bittelitt til, og vendt blikket på skrå nedover til høyre, inn i bildet- istedet for opp og ut til venstre, ut av bildet- ville dette stemt fint for meg. Det er nesten skammelig å si at en slik liten hodevridning skal bety så mye- når resten egentlig stemmer så bra. Å leke og utfordre komposisjonsregler er nok noe i allefall jeg burde være flinkere til- men det er rart hvor fast en kan gro i slike innarbeidede regler da.....

Mvh
Svein B
Avsluttet .

dette er jo bare topp,alt stemmer i dette bildet,farger,komposisjon,skaprt og godt.Nydelig.
Hilsen Tone!
Ivar B.

Det er jo som Svein nevner ikke helt etter boka, men jeg synes utsnittet fungerer greit jeg takket være at fuglen har vridd hodet litt tilbake. Det blir jo et tomrom i høyre side, men synes ikke det heller har noe å si når bakgrunnen er såpass rolig at det ikke konkurerer om oppmerksomheten med fuglen. Ellers et fuglebilde der teknikken er flott. Mvh Ivar.
Stig B.

Som SB sier så avviker synsretningen litt for å oppnå klassisk komposisjon, men det fungerer for meg likevel. Instinktivt ville jeg nok foretrukket den klassiske, men ved ettertanke så fungerer dette også. Man må som SB sier prøve litt annet også. Får følelsen av å sitte bak den og titte på den, samtidig som den ser bak selv. Siden det er litt liv i rommet bak den også så er det ok for meg. Ellers så er det jo nydeige farger i bildet, og en fin grein.

Mvh Stig
Avsluttet .

Pilfinken er en nydelig fugl, fin og skarp poserer den flott med fine farger. Syntes utsnittet fungerer siden finken vrir litt på hodet. Mvh Liselotte
Kjell Sigurd S.

Takk for kommentarer. Flott at dere gir meg tilbakemelding på komp/utsnitt som jeg her er litt usikker på selv. Personlig skulle jeg gjerne hatt 1 cm. til å gå på oppe. Jeg føler vel ikke at dette er ''revolusjonerende'', men kanskje litt utenfor A4 med hovedmotivet plassert utenfor sentrum og det tradisjonelle gyldne snitt. Ellers må jeg si at pilfinken er en utrolig sjarmerende fugl som på tross av størrelsen er en skikkelig fotogen rakker.

Kjell S
Robin J.

Må si jeg støtter kommentaren til Svein Bekkum 100 %. Mvh RJ
Kjell Sigurd S.

Takk for det Robin.

Kjell S
Trond B.

Hei.
Fine farger og bra skarphet. Bakrunnen fremhever finken på en fin måte. Jeg synes du skal beskjære bilde en cm til høyre for halen. Den delen som forsvinner gir ikke noe til bilde. Du sitter igjen med et flott bilde i høydeformat, og du beholder størrelsen på pilfinken.
MVH Trond
Torbjørn K.

Denne her er også svært så bra, Kjell Sigurd! Her ser fuglen nesten litt forskremt ut, har det blitt for mange klikke-lyder fra kameraet? Du begynner virkelig å få dreisen på disse småfugl-bildene dine nå, synes du har beveget deg bort fra ren avbildning til å formidle personlige uttrykk som jeg ikke har sett på fuglebilder før.

Torbjørn
Espen A. I.

Synes utsnittet er veldig Kjell Sigurd - og etter mitt skjønn funker dette svært bra.
Skarphet, farger ja, det meste ser svært gjennomført ut. Bra, bra bra!

mvh Espen
Kjell Sigurd S.

Takk til dere også. TK; det var rause ord som inspirerer. Hyggelig at noen synes det litt utradisjonelle utsnittet er bra. Har selv hatt dette liggende en stund og har blitt mer og mer fornøyd med det :-)

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu