Atter hav i siktet...
... fra broområdet til det klassiske hurtigruteskipet ”Lofoten”, som sist sommer gikk i Nordlandscruisetrafikk.
Fra ”på svai” utenfor Tranøy havn fraktet skipets lettbåter egne cuisegjester inn til Tranøy – og - ”lengtende gamle sjømenn” ùt på ”orntli” skipsbesøk…
Bildet inngår i albumet Lillivers reiser -
Utstyr
  • Olympus E-500
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226035} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Hege J.

Et fint, maritimt motiv igjen. :-) Bildet er akkurat passe symmetrisk, og mannen i midten er viktig for bildet der han står og speider. Enda bedre ville det blitt om han kikket gjennom kikkerten han har rundt halsen.

For øvrig er det noen av de samme ankepunktene jeg har her som til det andre bildet jeg kommenterte. Det virker litt uskarpt, og er litt trangt i utsnittet, denne gangen både oppe og nede.

Jeg liker blikket ditt og valget av motiver! :-)

Mvh Hege
Cornelia T.

Fine farger og symmetri her, mannen virker noe stiv synes jeg, men er likevel viktig i dette motivet.
mvh, ct
Lillian L.

Hei Hege og Cornelia.

Bildet ble tatt en mørk, regnrik- og stormfull, nord-norsk junikveld da min far - den forhenværende sjømannen - og jeg, sammen besøkte MS ''Lofoten''. Tror nok far følte seg litt dum på broen med beskjed om å ''speide naturlig lengtende ut mot storhavet...''. Da kunne jeg enda mindre om mitt Olympus E500 enn jeg kan i dag, og kvaliteten på bildet er deretter - ikke helt skarpt. Det er heller ikke mer å hente verken oppe eller nede i bildet.
Min force er mer ordene, men jeg er avhengig av å kunne ta litt bilder. Jeg lærer masse på tilbakemeldinger fra foto.no-medlemmer som dere.
Og, jeg blir veldig glad - og stolt - når noen liker blikket mitt, og motivene jeg velger. Føler at akkurat det faller lett for meg, men kan ikke flyte på det i dette forum...

Mvh LillianI.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu