Utstyr
  • Nikon D50
  • Tamron SP90mm
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/29
  • Lukker5s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger279
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226241} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ivar M.

Hmm, flotte farger, med fin bevegelse. Men skjønner ikke hva det er bilde av. Er vel kanskje derfor jeg ikke likte bildet så godt.
Avsluttet .

Dette utsnittet falt jeg for med en gang,litt anderledes vannbilde.Liker bevegelsene og vannet som for meg ser ut som om det kommer rennende ut fra en sprekk i fjellet eller noe sånt.Uansett så falt det ismak,også fine farger.
Hilsen Tone!
Ivar B.

jeg kjenner meg godt igjen i dette landskapet, og dette fallt jegfor umiddelbart. Bildet er et klassisk eksempel på god linjeføring oggod flateinndeling. Likte at det er så rette linjer både i vann, men også berget. Nydeligefarger i vannet og i dengrønne mosen. Dette var bra Stig Børre! Mvh Ivar.
Inge S.

Heisan
Liker det jeg ser, bare det er vann så er alt fint:-)
Flott utsnitt og gode farger og vannet er selvfølgelig
perfekt i mine øyne.
Bra.

Mvh Inge
Andreas S.

Veldig flott med den vertikale fjellveggen og den skogkledde åsen på den andre siden av fossen... Veldig spesielt dette. Kanskje litt for lang eksponering siden det er veldig lite struktur igjen i ''fossen''?

mvh
Andreas
Stig Børre E.

Takk for kommentarer!

StigB
ingeborg w.

Dette ble spesielt med de rette linjene. De varme fargene er også pene å se på. Her har du hatt et godt øye, som har sett vinklene.
Tone A.

Hei
Det er sjeldan at eg har sett mosekledde steinar så vakre som her. Og med det sløra vatnet som som skaper så rette linjer til den mjuke mosen.
Sollyset gir varme til bildet spesielt til den mosekledde steinen på høgresida, som er så blaut og har mørke klattar med lava(?) bortover. Det er også varme tonar på dei gylne steinane i det gjennomsiktelege vatnet.
Den bakre steinen har ein annleis mosetekstur med mørkare grøntonar. Skummet som ligg under begge steinane forsterkar linjene og gir ein fin kontrast til grøntonane.
Flott komposisjon med den vesle fossen mellom som renn ut som ein diagonal mellom steinane og som fortset ut til venstre, og som gir rette linjer til det mjuke elles i bildet. I forgrunnen gjer sløringane to svingar som gir ein flott effekt. Flott eksponert og med fine fargar med flott linjespel.
:) Tone
kåre l.

Spennende med så mye rette linjer og flater kombinert med vann :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu