Dei eldgamle hutong-bustadområdene i Beijing yrer av folkeliv. (Og er dessuten nokså turistfritt) Det er imidliertid skjeldan ein ser mange barn på ein gong, men av og til finn dei kvarandre.....
Bildet inngår i albumet KINA -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-03 15:11:57
    Versjon #2
Utstyr
  • Rolleiflex 3,5 E
  • Xenotar
  • Brennvidde75mm
  • Blender-
  • FilmtypeKodak TRI-X 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger580
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226275} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .
Kjempekoselig miljøskildring. Den uskarpe sykelisten understreker det travle hverdagslivet i gaten.
Tor-A
Avsluttet .
Hehe....linselusa med sykkel der fremme er jo hele greia her da!
Tormod I.
Flott fanget situasjon. Synest bildet var i overkant lyst. Typen som snur seg mot deg, er et stort pluss ja :)
Anne-Lise S.
Det er vel en del av Hutong-området som er i ferd med å bli revet? Derfor er det flott hvordan du har vært tilstede slik at du får dokumentert området! Her har du også fått med deg barnets iboende glede over det enkle, mens den travle voksenverdenen skimtes i miljøet rundt. Flott skildring dette her. Kan fortelle en hel historie om hver av menneskene....

Anne-Lise
Asbjørn M.
Sykklistene tilfører mye liv i denne fine miljøskildringen fra en livlig gate.
Bildet er kansje litt lyst. Bra dette.

Asbjørn
Knut-Inge J.
Mange takk, folkens, for hyggelege tilbakemeldingar. Ja, det stemmer, Anne-Lise - dette er frå Hutong-området i Beijing, som faktisk skal vera oppført i det 13.årh. Å vandra i desse områda er som å vandra frå tablå til tablå, frå filmsett til filmsett (iallefall for ein med min bakrunn). Her skjer gjerne det meste utendørs, frokost, tannpuss, forretningar, avisslesning, TV-titting etc.
Og - det er veldig skjelden du møter turistar på avveie, iallefall gjorde ikkje eg det. Hutong-områda forsvinn i rekordfart - ikkje minst p.g.a. førebuinga til OL i 2008. Kontrastane til dei enorme nybygga, f.eks. China World Trade Center er jo formidable. Imidlertid er det stemmer ''utanfrå'' som påpeiker at dersom Hutongen forsvinn, blir også Beijings særpreg borte, og byen blir som alle andre storbyar i verda. Kanskje kinesiske myndigheter lyttar til desse meldingane......
Avsluttet .
Dette er et fantastisk flott og beskrivende bilde som har akkurat det som et ''fantastisk flott og beskrivende bilde'' skal ha:) Det har et motiv og det har en fin skildring av miljøet rundt.

Andreas
Espen A. I.
Herlig gatebilde! Som flere nevner er den linselusa bak det hele. Liker også bevegelsesuskarpheten på flere av menneskene, mens de små barna lar verden stresse og fare forbi. Knall!

mvh Espen
Eirik H.
Ah, strålande. Eg lar meg sjarmere i senk. Meir kan eg ikkje seie.
Dag J.
Bra dette her. Flott miljøskildring.
Marion N.
Dette var eit beskrivande og herleg bilete. Her får du fram eit yrande gateliv, men samtidig får borna nok fokus til å framstå som hovudmotivet. Dei er ein fin kontrast til det travle gatemiljøet.

Mvh Marion
Peter M.
Enig med dem før meg altså, kan ikke si noe annet. Men jeg ønsker meg en versjon mellom 1 og 2, i hvert fall slik det fremstår på min skjerm. Ellers topp igjen dette :-)
Avsluttet .
Et actionfylt og spennende reportasjebilde, og teksten supplerer fint! Enig i at det er en anelse lyst, og skulle gjerne hatt litt mer kontrast, men bildet og teksten forteller en historie, og det er det viktigste for meg! Spent på å se mere fra Kina-reisen din!
Knut-Inge J.
Mange takk, alle saman, for dei mange hyggelege kommentarane i kveld.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu