Corduelis spinus
Grønnsisiken oppholder mye på bakken i sin jakt etter mat. Det er for risikosport å regne når kattene lurer i buskene på fuglejakt. I dag måtte en av småpippene bøte med livet da en spurvehauk angrep. Jeg fikk desverre ikke fanget det øyeblikket.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S 300/F4 D IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger348
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226350} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Eirik G.
Dette var et veldig fint portrett av en ikke altfor lett art å få noe skikkelig av. Stilrent og veldig behagelig å se på! Greina med laven på, bidrar til å gi bildet liv.

Når det gjelder katter i busker, så er det synd at loven ikke er like hard for katter som den er for hunder. Katter er ekstreme rovdyr, og gjør ubotelig skade på vill fauna verden over hver eneste dag. At de får vandre fritt rundt i Norsk fauna er egentlig veldig underlig med tanke på lovverket vi har på innførsel av fremmede arter. Dette er vel en helt annen diskusjon.

Likte bildet veldig godt!

EIG

Tom E.
Hei!
Dette var virkelig bra,fargene var virkelig flotte,skarpheten på plass.
Lys og bakgrunn topp.
mvh tom
Odd E. k.
Hei Kjell Sigurd!

Et flott bilde av grønsisik. Skarpt med flotte farger der den sitter noe tankefull på greina. Fin positur på fuglen der greina og bakgrunnsfargene passer bra inn. Fint utsnitt og komponert Kjell Sigurd!

Mvh

Odd E.
Knut H.
Hei Kjell Sigurd
Her har du fanget en perle.Nydelig
komposisjon topp bakrunnsfarge
Sylskarpt og detaljerikt bilde av
sisikken i flott poitur.
Hilsen Knut
Ivar B.
Sjelden liten kar på disse sidene dette. Et pent artsportrett der det tekniske sitter. Miljø og bakgrunn gir et stilfult og rent bilde. Den ser litt tankefull ut. Mvh Ivar.
Eyvind R.
Et fint portrett- og miljøbilde av grønnsisik. Jevn belysning, godt plassert fokusplan og bra med detaljer i fjærdrakten. Fint med lav på gren og en bakgrunn som fremhever fuglen godt.

Mvh Eyvind
Robin J.
Nydelig bakgrunn.Teknisk upåklagelig. Et bra bilde av arten.Mvh RJ
ingeborg w.
Som vanlig et meget godt teknisk bilde av småfuglen. Mange fine detaljer å se på. Jeg ville dempet bakgrunnsfargen litt. Nå synes jeg den tar luven fra fuglen.
Inge S.
Hei.
Dette er noe av det bedre jeg har sett. Teknisk helt perfekt
i mine øyne.
Herlig.

Mvh Inge
Kjell Sigurd S.
Takk for kommentarer. Var litt spent på om dette ble litt i kjedeligste laget, selv om jeg selv egentlig er ganske fornøyd med dette bildet. Grønnsisiken er, som Eirik sier, ikke av de mest fotogene fuglene.

Kjell S
Avsluttet .
Dett var bare helt nydelig,utrolig skarpt,flotte farger,dus fin bakgrunn og en flott fugl,dette har alt.
Hilsen Tone!
Torbjørn K.
Så absolutt vellykket dette her, men her synes jeg du beveger deg litt mot mer avbildning enn de forrige bildene der du fikk frem en slags personlighet hos fuglene. Som artsbilde er det imponerende bra, men jeg det kommer ikke helt opp mot noen av de andre bildene du har lagt ut i det siste.

Torbjørn
Kjell Sigurd S.
Takk til begge dere også. Jeg er enig med deg i at dette blir mer et standard artsportrett Torbjørn. Håper å finne en mer beskrivende presentasjon av denne arten etterhvert, men den har ikke vært så enkel å få noe severdig ut av.

Kjell S
Avsluttet .
Nydelig grønnsisik, perfekte farger og skarphet. Poserer fint mot en flott bakgrunn. Mvh Liselotte
Kjell Sigurd S.
Takk for det Liselotte.

Kjell S
Ketil K.
Jeg klarer ikke å trekke mye her heller Kjell - dette er kjempebra. Noterer kun litt antydning til konflikt ytterst på halen mot lavet.
Terje S.
Steinbra Grønnsisik portrett dette Kjell. Komposisjonen er fin , skarphet upåklagelig og ett severdig bilde.


Terje
Kjell Sigurd S.
Takk til dere to også. Enig i kommentaren din om en liten konflikt der ja Ketil. Den så jeg ikke før nå.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu