la tourette 1
Fra kapellet i klosteret La Tourette i Frankrike.
Utstyr
  • Olympus
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt støttet til vegg. Naturlig lys.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger368
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_22655} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
lars morgan k.

Jeg har alltid likt bilder med en enkelt person i kontrast til storslagen arkitektur. I dette bildet tror jeg det ville blitt litt bedre dynamikk og kuttinga var flyttet mot ventre i bildeflaten, altså at subjektet var flyttet mot venstre og skuet diagonalt opp i det svarte hullet i øvre høyre hjørne.

vennlig hilsen
Lars Morgan
Tove H.

Tilbøyelig til å være enig med LMK. Men likevel et flott bilde. Anderledes - og jeg ble hengende ved det en stund. Der er for meg ikke opplagt hva det er og det får meg til å grunne.....
Roar L.

Takk for kommentarene. Men jeg må si meg uenig med dere.Hvis jeg kutter venstresiden bildet kommer personen i venstre hjørne, ja. Men overlyset blir etter min mening for sentrert da det får for lite luft på venstresiden.
Tove H.

Ser poenget ditt. Uansett et bilde jeg likte.
John G.

Hallo!
Også jeg tror bildet hadde tålt en liten beskjæring på venstre side, halvveis inntil den sorte vertikalen, og litt under.
Spesielt bilde/motiv. Annerledes. Liker det veldig godt.
Kunne godt tenkt meg liitt mer kontrast(ser ut som om at negativet er undereksponert...). Jeg har selv prøvd det, og bildet sto seg godt på det.
Sender deg et forslag...
Mvh,
John
Roar L.

Et godt forslag, diagonalen blir tydeligere. Men det blir kanskje en flatere linjekomposisjon enn et bilde med en romlig dybde hvor veggen kommer ned fra mørket, knekker og går ut av bilde til høyre.
Kanskje ikke en fotografs kommentar, men en arkitekts.

Og ja det er nok ganske undereksponert.

Vil gjerne ha fler kommentarer

Roar
Torunn B.

Jeg liker veldig godt fargeskalaen her og det enkle kompet. Jeg syns utsnittet er helt fint. Et lite hakk i mørkeste laget, kanskje. Men flott bilde.

Torunn :-)
Roar L.

Gjorde ikke noe med bildet før jeg la det ut, men har testet litt nå og ser at bare en enkel autocontrast i PS hadde gjort seg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu