Vinking til fotografen er ikke arrangert.
Bildet inngår i albumet Nymfer, øyestikkere og annet bøss -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-07 06:48:23
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger365
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226904} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Ivan H.
Kjempeflott!

Ville tatt vekk det røde og ende strået nederst.

Ellers et kjempefint bilde :)

Hilsen
Ivan Holmedal
Geir B.
Jeg synes det er det røde mot det ellers grønne som virkelig gir smell i dette bildet : -)

Lurte først på om jeg synes det er litt ''feil'' balanse i billedflaten men er kommet til at det er fint slik det her presenteres: Det lille røde feltet balanserer den store rolige grønne flaten p.g.a. sin komplementærfarge samtidig som insektet presenteres skarpt og fint.

mvh
Geir
Tom A. T.
Et vakkert stykke arbeid du prensenterer her. Siden den røde er nevnt så er min mening at den tilfører bildet et ekstra og overraskende moment og bør så absolutt være som den er. Strået som stikker opp fra bunnen er jeg imidlertid noe usikker på, men heller vel mot at det forstyrrer mer enn det tilfører. Miljøet vises fint uten, så av den grunn behøver det ikke være med. Uansett syntes jeg dette er svært så severdig og meget bra presentert.
mvh Tom T
Øyvind A.
Nydelig, enig med Tom. Bortsett fra at jeg synes det er greit med strået for balansens skyld.
Ø.
Rolf S.
Delikat og fint bilde.
For meg må det røde være der. Gjerne strået også. Synes bare det tilfører et tredje element som balanserer komposisjonen. Uten strået er jeg redd det blir for perfekt / sterilt.
Odd E. k.
Hei Chr!

Et nydelig bilde, der insektet er skarpt og med flotte farger. Flott positur, der den holder de flotte vingene oppe. Bladet den sitter på går fint gjennom bildet. Flott lys som gir en fin grønnlig bakgrunn. Strået og den røde linserefleksen i nedre hjørne kan sikkert diskuteres. Flott komponert i et fint utsnitt Chr.

Mvh

Odd E.
Eyvind R.
Et flott bilde. Enig med Rolf mhp. de ulike bildeelementene. Velvalgt utsnitt.

mvh Eyvind
Kamran I.
wow. Mer er det ikke å si.

mvh,
-m.kAmrAn-
Chr. G.
Takk! Bildet er oppgulp fra i fjor, og en naturlig reaksjon for å overleve under de rådene klimatiske forholdene i landet som jeg har lest skal være verdens beste å bo i.

Synes selv den røde klædden er viktig (tenkte ikke linserefleks umiddelbart, men i ettertid mener jeg å huske at det ikke var noen blomster eller oransje søppel innenfor søkeren, så forklaringen er vel grei). Denne pluss bevegelsen i forbeinet skiller dette fra et annet jeg har lagt ut tidligere (speilvendt), individet er det samme, bladet også. Selv holder jeg en knapp på denne utgaven. Balansen i bildet skurrer noe for meg og, det blir noe tungt nedentil og muligens for passiv øvre venstre del. Jeg velger å si at det er på vippepunktet. Forøvrig har jeg en følelse av at jeg/D70'n har bommet noe på fargene i v1, har lagt ut en v2 med noe justerte toner, mer mot grønt som jeg mener er nærmere virkeligheten - hvis det finnes noe slikt :-).
ingebjørg fyrileiv g.
Dette var jo riktig så pent! Utrolig godt skarphetsplan (med god skarphet der det skal være skarpt) og veldig flotte farger. De to fargeklattene/blomstene må være der etter min mening. De blir det lille ekstra. Men stået er ikke like nødvendig. Bakgrunnen har også fine toner. Herlig vink du får servert ;)

hilsen ingebjørg
Avsluttet .
Dette var jo rett og slett nydelig,ser jo ut som om den vandrer fint over ei bru,det er skarpt og godt og har nydelige farger så jeg kan ikke si noe annet enn at dette er topp.
Hilsen Tone!
Ivar B.
Meget bra bilde i mine øyne. Her stemmer det meste. Teknisk meget bra, vinkingen til fotografen er prikken over ien. De3t røde og strået i underkant må være med. Bildet trenger noen slike positive irritasjonsmomenter for å hindre det fra å bli for pent. Mvh Ivar.
arvid k.
Bare utroligt bra, fargespillet, lyset og skarpheten er helt fantastisk, dette er bilde jeg elsker. Kan bare si gratulerer...
Mvh Arvid K
Chr. G.
Takker og bukker!
Sophus L.
Hyggelig med en sommer makro i vintermørket. Flott skarphet og nydelige grønnnyanser. Den røde ''kladden'' er prikken over Ien.
mvh
Sophus
Ronnie S.
Høy klasse på dette flotte insektsfotoet. Ingen forandringer behøvs etter min mening.
Ketil K.
Dette bryter vanlige komposisjonsregler på en spenstig måte! V#2 fikk bedre fargebalanse og rødskjæret forsvant.
Chr. G.
Takk for kommentarer, og greit å høre at endring av fargebalansen var til det bedre.
Inger-Lise S.
Et meget flott bilde, dyktig presentert. Teknisk godt med lekre farger og en komposisjon jeg liker. Behagelig, diffus bakrunn.
Den orange halvkula, det blå ved siden av og strået, gjør mye for bildet og derved mer interessant.
Jeg liker best v#1.

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu