Mot Flakstad
Bildet inngår i albumet Lofoten - A year in Lofoten, Norway
Utstyr
  • Nikon d70s
  • nikkor 17-80 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger360
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227089} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Dette syns jeg hadde veldig fine farger og stemning.Jeg har aldri vært i Lofoten men syns det er en flott dokumentasjon på hvor flott naturen er.Liker også at du har med såpass mye forgrunn,så havet og fjella på andre siden.
Hilsen Tone!
Monika Frisvold V.

Hei

Dette var et praktfullt bilde, nesten som ett maleri! Nydelig landskap og flotte farger... Likte godt at berga ble med i forkant...nydelig! mvh monika
Tor Ove L.

Dette bilde likte jeg.Flott landskap med fine farger,god dybde i bilde.Ser ut for at jeg må ta meg ein tur til Lofoten,Mektige fjell der oppe.. flott bilde.
Steinulf L.

Vakkert, og med fin flateinndeling i bildet.
sven h.

flott bilde og farger, spesielt fine kontraster mellom fjelltoppen og himmelen, det blir ikke for blast som mange andre bilder. Spesielt fint at bildet ''lever'' ved at bølgen bryter mot stenene i forgrunnet. Vakket !
Anna Rosa L.

Veldig pent naturbilde!!!
-Rosa-
Kjartan T.

Et bilde som er behagelig å se på. Det kler godt den kvadratiske formen. Jeg er litt usikker på forgrunnen da den i mine øyne ikke skaper nok dybde i bilde ditt. Tror du kunne ha løst noe ved å innta et lavere standpunkt eller tatt noen steg lengre fram for å få inn andre fargetoner i forgrunnen. Den rød/brune fargen i tanget hadde trolig gjort godt for dybden.

Uansett et fint bilde fra en fin del av Norge.
Anne Lene B.

Tusen takk Tone, Monika, Tor Ove, Steinulf, Sven, Anna og Kjartan for positive tilbakemeldinger og innspill!! Det setter jeg stor pris på!! Ønsker alle en riktig god fotohelg!! :-)

Mvh
Anne Lene
Helge R.

Hei Anne Lene!!
Bildet er stort, jeg sitter på cafe med dårlig skjerm, må skrolle for å få med det hele, likevel vil jeg gi min ros til helheten. Lofotbildene dine er helt topp, du gjengir landska/hav på en flott måte, ly og farger er med på å gjøre det gode helhetsinntrykket.
Det er ganske rart å sitte her med Middelhavet rett ut, ingen øyer, ingen fjorder, bare rufsete fjell rett ut i det blå, umulig å få noe godt bilde så langt. Derfor gleder jeg meg med dine, ha en god helg hilsen
:)Helge
Anne Lene B.

Hei Helge
Tusen takk for din fine, utfyllende kommentar!! Jeg setter stor pris på dine kommentarer og innspill!! Forsatt god helg til deg!! :-)

Mvh
Anne Lene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu