- Venting på sjåføren mens regnet trugar -
Bryllupet 25.11 med kuling og gråver etter vielsen, vart ei kald oppleving for brudeparet med fotograferinga etterpå. Her er brudeparet på veg til i bilen, mens sjåføren kjem i venstresida.

Bildet inngår i albumet ~ Diverse bryllaupsbilde ~ -
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 17-55 f/ 2,8 IS USM
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger676
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227327} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Det var godt at han ikke var så veldig langt vekke,sjåføren,så de slapp å vente så lenge:-)Her har du igjen greid å fange øyeblikket Tone.En ser godt at det blåser veldig og at de står og hutrer og håper at han kommer fort fort.Sløret blåser og det er mørkt ig litt trist rundt så et anderledes og morsomt brudebilde igjen.
Hilsen Tone!
Anne-Lise S.

Dette så hutrende kaldt ut. Artig fanget idèt bruden forlater området og venter på en varm bil. Du får fint frem det forblåste, kalde og våte.

Anne-Lise
ingebjørg fyrileiv g.

Situasjonen er veldig godt fanget og som minne, vil dette fungere veldig bra. Både for deg og de nygifte :) Eksponeringen er veldig god og de flotte silke skoeene tar seg godt ut. Men det er litt dumt at det andre paret er kuttet. Uansett: godt bilde.

vh ingebjørg
Inger Anne Maritsdotter V.

Det ser ut som sjåføren har fryktelig god tid, og det stakkars brureparet står der og hutrer i vind og regn.
Det er et skikkelig artig minnebilde Tone, eit bilde som er morsomt å sjå tilbake på, for paret.

Friskt, kreativt og annleis, flott formidla!

Fortsatt god helg til deg!

Mvh Inger Anne
Odd E. k.

Hei Tone!

Har ikke brudeparet kommet lengre siden siste kommentar :-). Det er jo typisk når været herjer som verst med bitende vind, da må en også vente, vente, vente. Håpet alt gjekk bra til slutt, der de kom seg innomhus til varme lokaler og gave- og kakefest. Flott bilde, der det forteller ganske mye sammen med underteksten. Flott levert Tone!

Mvh

Odd E.
Tone A.

Takk for kommentarar og gilde tilbakemeldingar. Nå er ikkje dette bildet så spesielt samanlikna med sist bilde med brudepar og fotografen i aksjon.Fotografen er også i aksjon her i høgrekanten nede, pga at ein ikkje ser fotoapparatet så kutta eg ho bort.
Men her er det ein anna situasjon der eg ville få fram: det dystre veret og sjåføren som kjem gåande inn frå sida også prega av vinden og regnet.
Ingebjørg oppdaga det eg trudde alle ville sjå: at skoa på forlovaren er kutta. Dette pga at eg står i trappa og er opptatt av å få med meg mannen i ventresida( bror min).
Elles er eg godt fornøgd med mitt nye objektiv:Canon 17-55 f/ 2,8 IS USM, som fungerar flott i denne mørke årstida.
:) Tone
Fred S.

Tone, nå også som bryllupsfotograf ? Du viser ikke brudeparet fra sin mest flatterende side, men jeg regner med at været var det viktigste. Regn i brudesløret skal vel være et godt tegn, og når det attpåtil blåser kraftig vil det storme desto mindre i ekteskapet. Vel, det siste fant jeg på akkurat nå, så brudeparet bør ikke ta det for gitt.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu