Bildet inngår i albumet Forfall -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger432
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227369} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Mats Hage E.
Rent teknisk sett er bildet bra. Fint med de skrå linjene i bildet noe som også viser en god beskjæring og bra komposisjon. Virkelig flotte farger, og stilig med den grønne mosen mot den rustenbrune bakgrunnen. Det eneste jeg kunne etterlyst var en noe smalere dybdeskarphet, slik at bildet ble uskarpt helt foran og helt bak.
Utover det tekniske gir ikke bildet meg så mye. Jeg tror det kunne passet veldig bra i en bildeserie (med feks mosebilder) eller hvis det ble plassert i en kontekst. Og apropos det siste ville det hjulpet mye om du skrev litt selv om bildet. Informasjon jeg virkelig savner er hva du selv ville oppnå med bildet/hvorfor du tok det og hva du selv synes om bildet. I tillegg er det alltid kjekt å vite tekniske detaljer som blender, lukkertid, blitsbruk, analogt/digitalt, etterarbeid, osv.
Odd Tore S.
Og på rørgata gror mosen friskt?
Fiks detalj du har funnet her, klinkete rør med patina og litt grønt som avveksling.
Jeg synes at utsnittet funker, men kunne igjen tenkt meg litt mer piff i bildet.
Et motiv for en grå regnværsdag, du blir det mer liv i rusten.
Har du skiftet personlighet? Jeg savner din tidligere friskhet med mettede farger? Den satt for det meste bra, og lyste bra opp her på dotten.
Odd Tore
Avsluttet .
Dett var et bilde helt etter min smak,enkelt men allikevel detaljer å fordype seg i.Kunne kanskje tenkt meg et lite kutt nederst,men intet must.Liker dette godt.
Hilsen Tone!
Stig Børre E.
Takk for kommentarer!
Odd Tore: Ja jeg vet, har blitt litt redd for å overdrive fargene. Sliter
også med at skjermen min er litt tam og at bildene blir langt friskere på en ''riktig'' skjerm. Så jeg prøver å modere meg. Noen ganger kunne jeg sikkert ''dratt til'' litt mere.

StigB
Ivar B.
Høstlig og spennende bilde i mine øyner. Du har virkelig blikket for linjer, og synes du lykkes godt her. Linjen på tvers gir kontrast til mose-linja, og linjene gir god flateutnyttelse. Mosen virker enkelte plasser litt overeksponert ut. Et motiv som virkelig kunne tålt litt mere trøkk i fargene slik vi kjenner deg, som OTS nevner. Bra! Mvh Ivar.
Steinulf L.
Teknisk bra. Mulig det blir mer liv i bildet om linjene ikke ender helt i hjørnene som her.
kåre l.
Spesielt og stilig :-)
Naturlige farger og spennende komposisjon.
Tror det ville gjort seg bedre hvis høstbladene ikke hadde mistet sine farger helt. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu